HN  web solutions
Image default
Vervoer en transport

Betrouwbaar advies bij het kopen van een gebruikte vrachtwagen

Ben jij op zoek naar een gebruikte vrachtwagen die je kan vertrouwen om de klus nog jarenlang te klaren? Dan heb je baat bij de adviezen en de kennis van een échte expert. Zorg er daarom voor dat je contact opneemt met Francken & Wagensveld. De specialisten van deze firma geven antwoord op al je vragen bij het kopen van een nieuwe óf gebruikte vrachtwagen. Zoek je bijvoorbeeld een trekker om trailers vol ladingen mee te vervoeren? Francken & Wagensveld heeft ze voor je. Voor elke klus is een vrachtwagen die bij jouw doeleinden past. Neem contact op of kom langs bij deze specialist in Nieuwerburg en bekijk het grote assortiment aan vrachtwagens zelf.

De perfecte gebruikte vrachtwagen voor elke klus

Gebruikte vrachtwagens zijn net als nieuwe vrachtwagen beschikbaar in alle soorten en maten. Misschien ben jij op zoek naar een bakwagen omdat die gemakkelijk door smallere straatjes te manoeuvreren is. Maar als je veel lange of grote ladingen vervoert, heb je echt een trekker nodig. Het kan ook zijn dat je puincontainers wilt gaan vervoeren en hier een passend voertuig voor wilt hebben. Francken & Wagensveld is de vrachtwagenexpert die je nodig hebt. Wel eens gedacht aan een gebruikte vrachtwagen? Dit doe je wegens meerdere voordelen. Buiten het feit dat je minder geld kwijt bent, koop je bij dit bedrijf alleen een gebruikte vrachtwagen die perfect is onderhouden. Er worden alleen vrachtwagens van topmerken verkocht mét complete documentatie.

Een gebruikte vrachtwagen is de perfecte keus voor een beginnende organisatie

Heb je net een bedrijf or zaak opgericht en moet je daarbij regelmatig goederen vervoeren? Of heb je al jaren een transportbedrijf en wil je geen nieuwe vrachtwagen aanschaffen vanwege de hoge prijs die hier vaak aan verbonden is? Bij Francken & Wagensveld kun je in beide gevallen bij uitstek terecht. Deze zaak doet in nieuwe en 2e hands topmerk vrachtwagens die in perfecte staat verkeren. Ze verkopen, onderhouden en repareren vrachtwagens in alle denkbare soorten en maten. Zo bieden zij je een passende oplossing voor bedrijven in verschillende fasen tegen aantrekkelijke prijzen. Je bent van harte welkom bij de winkel in Nieuwerburg om het gehele assortiment zelf te bekijken. Ook staat deze specialist altijd voor je klaar met antwoord op al je vragen en professionele adviezen.

Gerelateerde artikelen

Btw terugvorderen uit het buitenland levert u diverse voordelen op

Verzeker uzelf van een snelle zending met de diensten van deze koerier uit Breda

Met een apk in Zwanenburg gaat u veilig de weg op