HN  web solutions
Image default
Aanbiedingen

De 5 meest gezochte dingen op Pinterest

Ben jij actief op social media, dan is de kans groot dat je wel eens van Pinterest gehoord hebt. Mensen gebruiken dit platform om geïnspireerd te raken over wat dan ook. Om je een idee te geven van waarvoor Pinterest allemaal gebruikt wordt, hebben we de 5 meest populaire zoekopdrachten op een rijtje gezet. Lees snel verder!

5. Quotes

Inspiratie is in veel verschillende manieren op te vatten. Waar sommige mensen Pinterest echt gebruiken om een idee van iemand over te nemen, gebruiken anderen het om echt tot in de ziel geïnspireerd te raken. Dit doen ze door middel van quotes! Vaak zijn deze motiverend, wat goed werkt wanneer je wil sporten, of iets anders moet doen waar je tegenop ziet. Overigens kunnen deze motiverende quotes ook prima fungeren als caption voor je Instagram – ook belangrijk voor deze positie in de top 5.

4. Fashion

Keuzestress over dat je niet weet wat je morgen aan moet doen? Je bent niet de enige! Pinterest is in dit geval een goede oplossing: je zoekt naar een bepaald kledingstuk, en laat je inspireren door wat anderen met dit stuk hebben gedaan. Jij hebt vast iets gelijkswaardigs in de kast hangen, dus jouw outfit voor morgen is gemaakt. Is dit nog niet het geval, dan heb je gelijk weer leuke inspiratie voor je volgende keer shoppen.

3. Interieur

Of we het nou hebben over je woonkamer, je keuken of de tuin – iedereen heeft een mening over hoe deze woonsegmenten ingericht moeten worden. Soms is dit heel irritant, maar in het geval van Pinterest komt het goed uit, aangezien je nu eenvoudig inspiratie op doet. Heb jij al eens een open haard in de tuin overwogen, of had je Pinterest nodig om dit te bedenken?

2. DIY

Wie denkt dat Pinterest een platform is voor tienermeisjes, heeft het goed mis! Er is namelijk ook een grote groep volwassen mannen die zich via Pinterest laten inspireren tot hun volgende klusje. Via Pinterest vind je deze eenvoudig door te kijken naar DIY: Do It Yourself. Of je nou gaat voor een nieuwe kast, een overkapping in de tuin of iets anders – Pinterest vertelt je precies hoe!

1. Eten

Een gedachtengoed waar we allemaal wel eens tegenaan lopen: wat wordt er vanavond op tafel gezet? Soms zie je door de bomen het bos niet meer, maar dan is Pinterest om je het bos rustig weer aan te wijzen. Je typt je voorkeur in en krijgt eenvoudig een breed overzicht met verschillende gerechten die jij misschien nog nooit geprobeerd hebt. Tijd om te experimenteren dus, of kies je toch voor iets vertrouwds? 

Interessant?

Misschien heb jij een bedrijf in één van de hierboven benoemde segmenten, of heb je een ander product waarmee je mensen kunt inspireren. Adverteren met Pinterest is in dit geval een interessante keuze, aangezien je hiermee inspeelt op inspiratie! Wanneer zien we jou er terug?

 

https://www.traffictoday.nl/