HN  web solutions
Image default
Dienstverlening

Geef uw woning een persoonlijk tintje met een naam- of huisnummerbord

Naamborden en huisnummerborden zijn essentiële elementen die de vooringang van een woning een persoonlijk tintje kunnen geven. Ze dienen als een visuele weergave van de identiteit van de huiseigenaar en maken het gemakkelijker voor bezoekers om het juiste adres te vinden. Er zijn verschillende soorten naamborden en huisnummerborden op de markt, elk met hun eigen unieke ontwerp en materiaal.

Verschillende modellen en soorten naamborden

Naamborden worden vaak gebruikt om de naam van de huiseigenaren weer te geven, wat in de vorm van de familienaam of individuele namen kan zijn. Deze borden kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals hout, metaal, steen of glas. De stijl en grootte van het naambord hangen af van de persoonlijke voorkeur van de huiseigenaar en de bouwstijl van het huis.

Een populair type naambord is het klassieke houten bord. Deze borden zijn meestal gemaakt van hoogwaardig hout en kunnen worden gesneden of gegraveerd met de familienaam of initialen. Ze kunnen ook worden geschilderd in een verscheidenheid van kleuren die passen bij de buitenkant van het huis.

Een ander type naambord is het metalen bord, dat gemaakt kan zijn van aluminium, messing of koper. Deze borden zijn duurzaam en weerbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik buitenshuis. Ze kunnen worden gegraveerd met de familienaam of initialen, en sommige kunnen zelfs worden aangepast met een decoratief ontwerp of logo.

Voor een modernere look kiezen sommige huiseigenaren voor glazen naamborden. Deze borden kunnen worden geëtst of gegraveerd met de familienaam of initialen, en ze kunnen worden verlicht voor extra zichtbaarheid ’s nachts.

Huisnummerborden van duurzaam materiaal

Huisnummerborden daarentegen zijn ontworpen om het huisnummer van het huis weer te geven. Borden voor huisnummers zijn meestal gemaakt van duurzame materialen zoals metaal of acryl en kunnen worden bevestigd aan de muur naast de voordeur of aan een paal in de voortuin. De stijl en de grootte van het huisnummerbord moeten goed leesbaar zijn vanaf de straat, zodat bezoekers het huis snel kunnen vinden.

Een veel voorkomend type huisnummerbord is het traditionele metalen bord. Deze borden zijn meestal gemaakt van messing of aluminium. Sommige metalen borden kunnen worden aangepast met decoratieve ontwerpen of patronen om een vleugje elegantie toe te voegen aan de voordeur.

Een andere populaire optie voor huisnummerborden is het verlichte bord. Deze borden kunnen gemaakt zijn van acryl of glas en zijn verlicht met LED-lampjes, waardoor ze ’s nachts zichtbaar zijn. Bij sommige kunnen verschillende kleuren en lettertypes worden gebruikt.

https://naambordkopen.nl/