HN  web solutions
Image default
Entertainment

Horoscoop voor februari: wat kan jouw sterrenbeeld verwachten?

Waterman (20 januari – 18 februari) – Gelukkige verjaardag Waterman! Er staan heel veel planeten in je teken deze maand, dus dit wordt in veel opzichten een geweldige maand. Mercurius, Venus, Jupiter en Saturnus zorgen samen voor een beloning voor je hard werk de afgelopen maanden, dus je kunt een promotie of een financiële doorbraak krijgen! Deze planeten zorgen er ook voor dat goed karma en je doorzettingsvermogen hun vruchten afwerpen. Je hebt anderen emotioneel gesteund en nu krijg je daar zo veel meer voor terug! Je zult merken dat er enorme verbeteringen zijn in je relaties en humeur. Je voelt je sterk en vitaal en gewoon lekker in je vel. Je verdient alle zegeningen die je deze maand ontvangt!

Vissen (19 februari – 20 maart) –  Mercurius keert deze maand retrograde, dus wees je ervan bewust hoe je verbeeldingskracht je stemming beïnvloedt. Op een positieve manier kun je gebeurtenissen creatief visualiseren en zelfs manifesteren. Maar aan de andere kant kun je je ook negatieve scenario’s voorstellen en je daar vervolgens zorgen over maken. Onthoud dat je altijd de baas bent over je geest, zelfs als het lijkt alsof je dat niet bent! Neem de leiding en leid je gedachten door naar meer gefundeerde ideeën die je kalmeren, troosten en inspireren.

Ram (21 maart – 19 april) – Het is een geweldige maand om vriendschappen nieuw leven in te blazen! Kom in contact met inspirerende mensen die ook van hun goede voornemens van het nieuwe jaar concrete doelen willen maken. Jullie kunnen bijvoorbeeld elke week even contact met elkaar hebben om samen verantwoordelijk te blijven. Je kunt ook creatieve manieren vinden om geld te verdienen met je hobby’s of passies. Neem de tijd om te mediteren, ook al is het maar voor een paar gerichte, gecentreerde ademhalingen. Je hoeft echt niet urenlang achter elkaar stil te zitten als het gewoon niet bij je past!

Stier (20 april – 20 mei) – Daag jezelf uit om doelen te stellen die “onmogelijk” lijken! Of het nu gaat om werk, relaties, fysieke fitheid of persoonlijke groei, je kunt deze maand een gevoel van macht en zelfvertrouwen aanboren dat je normaal niet hebt. Je hebt de neiging jezelf en je capaciteiten niet genoeg te waarderen, beste Stier! Mediteer en voel ook echt hoe het zal zijn wanneer je visie is verwezenlijkt. Keer de hele dag terug naar dat gevoel om het vitaal te houden. Volgende maand zul je verbazingwekkende tekenen van vooruitgang zien, dus wees geduldig, zachtaardig en geef niet op!

Tweelingen (21 mei – 20 juni) – Deze maand krijgt je spirituele beleving een enorme boost. Probeer eens nieuwe vormen van meditatie, yoga of chanten. Je kunt ook spirituele inspiratie halen uit wandeltochten in de natuur of andere leuke dingen. Wees gewoon open en speels in je verbeelding, zodat je geest kan uitbreiden en je vreugde kunt voelen! Als je slaapproblemen hebt, probeer dan langzaam diep te ademen voordat je naar bed gaat. Afwisselend door elk neusgat ademen helpt hierbij enorm. Deze oefening brengt beide kanten van je hersenen in evenwicht, kalmeert je zenuwstelsel en opent je intuïtie. Ook het herhalen van een vriendelijk woord in je hoofd, zoals ‘liefde’ of ‘vrede’, kan wonderen doen.

Kreeft (21 juni – 22 juli) – Mercurius is deze maand retrograde en vraagt je om vergeving te beoefenen. Onbewuste (of bewuste) wrok put je creativiteit, vitaliteit en zelfs welvaart uit! Venus, de planeet van liefde, sluit zich aan bij Mercurius, dus concentreer je op vriendelijke en positieve gedachten. Het is belangrijk dat je gezonde grenzen stelt met anderen. Zo kun je makkelijker je eigen zuiveren en je energie kalmeren. Als je bent afgestemd op liefde, kun je keuzes maken die zowel veiligheid voor jezelf als bekrachtiging creëren.

Leeuw (23 juli – 22 aug.) – De cluster van planeten in Waterman brengt meer verbinding in je huwelijk of partnerschap! Als je single bent, zul je merken dat mensen zich magnetisch tot je aangetrokken voelen (zelfs als je denkt dat je niet aan je eigen Leeuw-normen voldoet)! Je energie is helder en sprankelend, dus wees klaar voor alle aandacht die je gaat toekomen. Je kunt op het werk onverwachte doorbraken krijgen, zoals een aanbieding voor een nieuwe baan of een promotie. Meditatie helpt je op ingenieuze wijze problemen op te lossen, of het nu gaat om werk of gezin.

Maagd (23 aug. – 22 sept.) – Laat je goede voornemens van het nieuwe jaar voor lekker eten en stressvermindering niet vervagen! Wees lief voor jezelf en sta jezelf toe te genieten, maar besef ook hoeveel evenwichtiger je je voelt als je gezond voedsel eet. Zorg ervoor dat je een prioriteit van jezelf maakt en maak elke dag tijd vrij voor meditatie, yoga, leuke hobby’s en liefdevolle tijd met je dierbaren. Het is zo cruciaal om ook plezier te hebben! Zie je plezier als een spirituele oefening op zich!

Weegschaal (23 sept. – 22 okt.) – Dit wordt echt een geweldige maand op relatiegebied! Als je single bent, kun je een diepgaande en krachtige nieuwe relatie aangaan. Als je al een partner hebt, begint nu jullie “tweede huwelijksreis”. Je voelt je extra sexy en je vermogen tot intimiteit en vertrouwen wordt op een diepe manier wakker. Je hartchakra is open en helder, dus laat de liefde bloeien! Je verwijdert ook alle welvaartsblokken en je zult verrast zijn hoe gemakkelijk het is om overvloed te manifesteren. Houd alle kanalen open door te mediteren op je goddelijke recht om je vervuld te voelen!

Schorpioen (23 oktober – 21 november) – Mercurius is retrograde deze maand, dus dit brengt oude emotionele problemen weer omhoog zodat je ze kunt oplossen. Laat in je meditaties oude dingen opborrelen en visualiseer dat je ze vrijlaat. Veroordeel jezelf niet omdat je niet helemaal zen bent. Je zult je zoveel helderder en energieker voelen als je je emoties verwerkt hebt. Laat negatieve patronen los en wees moedig om nieuwe manieren te proberen om met problemen om te gaan. Als je single bent, kun je een geweldige nieuwe persoon ontmoeten, ondanks dat hij of zij niet “jouw type” is. Sta open voor mogelijkheden!

Boogschutter (22 november – 21 december) – Mediteren is nu eenmaal moeilijk, maar probeer gewoon te zitten en te ademen. De planeten van deze maand willen dat je ziet hoe gemakkelijk je wordt afgeleid van je centrum. Geef jezelf de gave om elke dag aandachtig te zijn voor je innerlijke wereld. Ook al doe je dit maar vijf minuten, toch zul je een grote verandering in chronische rusteloosheid zien. Je voelt je duidelijk, besluitvaardig en het is ook gemakkelijker om georganiseerd te zijn. Laat het intimiderende meditatielabel los en noem het gewoon aanwezig zijn.

Steenbok (22 december – 19 januari) – Dit is over het algemeen een groot voorspoedjaar voor jou, maar deze maand is vooral geweldig! Mediteer over overvloed, inclusief wat de stroom kan blokkeren. Je kunt uiteindelijk oude programmering loslaten van familie, samenleving, zelfs vorige levens! Trakteer uzelf als een spirituele stap op iets “extravagants” of “onnodig”. Ontvang dit geschenk van jezelf met gratie, als een symbool van openstaan voor het goddelijke goed dat het universum voor je in petto heeft!

Aluna Michaels is een astroloog van de tweede generatie. Ze heeft ook een master in spirituele counseling en geeft al meer dan drie decennia les en adviseert. Haar boek “Spiritual Gifts of the 12 Astrological Signs” staat nu op Amazon in Kindle-versie en als e-book op haar website. Aluna is beschikbaar voor afspraken bij haar thuis, telefonisch of via Zoom. Bel of sms (248) 583-1663 of bezoek www.alunamichaels.com

Lees meer over je sterrenbeeld.

https://www.horoscoop-luna.nl