HN  web solutions
Image default
Dienstverlening

Hulp bij het communiceren met Franstaligen

Succesvol communiceren met Franstaligen met de hulp van vertaalbureau Frans. Een duidelijke communicatie is erg belangrijk voor elk bedrijf. Dit is van groter belang zodra het bedrijf ook in buitenland onderneemt. Producten en diensten aanbieden bij klanten die een andere taal spreekt kan lastig zijn door miscommunicaties en verkeerde interpretaties. Hierdoor komt een vertaalbureau Frans erg van pas. Wij kunnen jouw web-teksten en documenten vertalen voor betere communicatie. Verder is er bij ons ook de mogelijkheid om begeleiding te krijgen van een tolk tijdens verschillende situaties zoals telefonische gesprekken met jouw zakenpartner of potentiële klant.

Onze verschillende diensten

Als vertaalbureau Frans ondersteunen wij jouw bedrijf om zich communicatief af te stemmen op jullie Franstalige zakelijke contacten en klanten. Hierdoor is het mogelijk om een goede band om te bouwen door een heldere en correcte manier van communiceren. Zo worden afspraken concreet gemaakt voor beide partijen. Naast vertalingen stellen wij ook onze tolken tot beschikking. Bovendien hebben wij brede kennis van medische, technische en juridische termen in het Frans. Door deze tolkdiensten en vertaaldiensten te combineren met de door ons gegeven trainingen kunt u gemakkelijk ondernemen in het buitenland en communiceren met zakelijke relaties. Zo maken we je klaar om zelf contact te hebben met het buitenland.

Maak gebruik van onze diensten

Bij vertaalbureau Frans staat de kwaliteit voorop. Hiervoor staan wij garant door onze vertalingen in zowel woord als schrift taalkundig en inhoudelijk correct zijn. Frans wordt in vele landen wereldwijd als primaire taal gebruikt om te communiceren. Dit geldt ook voor het bedrijfsleven. Ook door de cultuur in deze landen is het belangrijk in deze taal te opereren. De vertalers en tolken van vertaalbureau Frans kunnen je met hun expertise en nauwkeurigheid perfect bijstaat. Met onze diensten zorg je ervoor dat je een goed gesprek voert met je zakenrelatie en daardoor laat je een positieve en professionele indruk achter.