HN  web solutions
Image default
Aanbiedingen

Muggenoverlast in de tuin bestrijden

 

Muggenoverlast in tuin komt de laatste jaren steeds vaker vor, het is iets wat veel mensen toch wel weer krijgen ieder jaar in de zomer. Het vervelende is dan ook dat die muggen altijd zo irritant zijn. Ze maken een vervelend geluid en die bultjes na de steek jeuken altijd super erg. Vandaar dat je er iets aan moet doen om de muggen te verwijderen of te verjagen uit de tuin. Zo kun je een muggenplaag in tuin heel makkelijk weghalen door een muggenlamp of een muggenvanger aan te schaffen, dit is echt een ultieme oplossing.

Een muggenlamp straalt een fel licht uit wat de muggen aantrekt, het blijkt dat de muggen al snel afkomen op enige vorm van UV licht. Zo kun je dus met een muggenlamp de muggen naar de lamp lokken, ze gaan vervolgens vanzelf dood door uitdroging. Dit kun je gewoon aan het eind van de avond leeg gooien, super simpel en snel dus om van die muggen af te komen. Kijk maar eens naar Cyclone lamp, dit is een lamp die veel zien online. Deze lamp heeft eigenlijk alles en hij is ook nog eens relatief goedkoop voor een muggenlamp. Zeker een top keuze dus.

Wat je ook aan kunt schaffen is een muggenvanger. Dit is eigenlijk een soort val waar de mug in valt. Meestal gebeurd dit door middel van een zoete vloeistof, de mug komt hier op af en valt in de val. Deze kun je ook nog zelf maken als je het leuk vindt om een beetje te knutselen. Kijk maar eens op internet voor meer informatie over hoe je dit nu moet maken. We hebben nog meer tips voor je om er voor te zorgen dat de muggen weg gaan uit je tuin. Je kunt ook eens kijken naar Citronella sticks Deze kun je in de grond zetten, de geur van die stokjes zorgt dat de muggen weg blijven.

Je kunt er ook voor kiezen om de lampen in de tuin niet te fel te maken. Muggen komen namelijk op fel licht af. Als je dus heel erg veel last hebt van muggen dan kun je er voor kiezen om een dimmer op de lamp te zetten. De laatste tip is dat je het fruit van de fruitbomen weghaalt en weggooit. Deze zoete geur trekt namelijk ook muggen aan. Zoals je ziet is het dus helemaal niet zo ontzettend moeilijk om van die muggen af te komen. Het enige wat je hoeft te doen is de bovenstaande stappen volgen. Volg deze anti muggen tips dus om van de muggenoverlast in je tuin af te komen.