Op zoek naar een geschikte vloer? Novilon vinyl is geschikt voor iedere ruimte

Wanneer je gaat verhuizen, of gewoon op zoek bent naar een nieuwe vloer in huis, zijn de mogelijkheden eindeloos. Hoe weet je nou welke vloer er bij jouw levensstijl past? Gelukkig hoef je niet te kiezen tussen uitstraling en praktische eigenschappen. Je vindt deze mix terug in een Novilon vinyl vloer. Benieuwd? Lees dan verder.

Novilon vinyl: makkelijk in onderhoud

Wanneer je een mooie vloer hebt gezien, wil je vast weten of deze past bij je levensstijl. Bijvoorbeeld als je huisdieren of een druk gezinsleven hebt. Makkelijk onderhoud is dan natuurlijk erg fijn. Novilon is zo’n makkelijk te onderhouden vloer. Dit scheelt veel tijd in het huishouden. De vloer trekt geen vuil aan. Doordat er er nauwelijks naden in de vloer zitten, krijgt stof ook geen kans om zich tussen de naden te nestelen. Dit maakt Novilon een allergiearme vloer. Even stofzuigen is vaak al genoeg.

Investeer in duurzaam

Een groot voordeel van een Novilon vinyl vloer is dat deze duurzaam is. Het hele proces, van hoe de vloer gemaakt is en hoe deze presteert, is duurzaam. Novilon wordt namelijk gemaakt van uitsluitend duurzame materialen. Tijdens het productieproces van Novilon wordt uitsluitend gebruik gemaakt van groene stroom en wordt al het PVC restmateriaal weer verwerkt. Daarnaast voelt een Novilon vloer, dankzij zijn goede geleiding, nooit koud aan. Zodat je minder snel geneigd bent de thermostaat een graadje hoger te zetten. Tevens zijn ze ideaal in combinatie met vloerverwarming: een milieuvriendelijke en zuinige manier van verwarmen.

In principe kun je zelf een vinyl vloer leggen. Het materiaal is soepel te hanteren en te snijden. Weinig redenen om nog te twijfelen over een Novilon vloer dus! Wanneer je kiest voor Novilon, kies je altijd verstandig. Novilon vinyl gaat namelijk jarenlang mee.

https://www.lovelife-forbo.nl/