HN  web solutions
Image default
Aanbiedingen

Overstappen van sigaret naar e-sigaret?

Veel mensen maken de keuze om over te stappen van een reguliere sigaret naar een e-sigaret. En misschien sta jij ook wel op het punt om dit te doen. Het kan lastig zijn om de keuze te maken voor de juiste e-sigaret, er is namelijk nog wel wat om uit te kiezen. Zo zijn er verschillende vormen e-sigaretten, verschillende manieren van inhaleren en dan is er ook nog de keuze voor de juiste smaak. In deze blog vertellen wij je waar je op moet letten als je de switch gaat maken. 

Je e-sigaret bestaat uit verschillende onderdelen

Om goed te kunnen functioneren is je e-sigaret opgebouwd uit verschillende kleine onderdelen die niet zonder elkaar kunnen. Het verschilt per type e-sigaret hoe hij precies in elkaar zit en hoe hij eruitziet. De onderstaande onderdelen zitten er in ieder geval altijd in: De batterij: je e-liquid moet natuurlijk verdampt worden en daar is stroom voor nodig. 

  • De batterij van de e-sigaret kun je gewoon opladen, net als je telefoon. 

  • De coil:  de coil is het gloeidraadje dat de stroom van de batterij omzet naar warmte en zo de e-liquid verdampt. 

  • Het tankje: dit reservoir bevat de e-liquid, de vloeistof die smaak geeft aan je e-sigaret. 

  • Het mondstukje: daarmee vape je, dit is dus de plek waar je de damp inhaleert. Dit onderdeel moet je regelmatig schoonmaken. 

De smaak van de vloeistof
Bij e-sigaretten heb je de keuze uit verschillende smaakjes die je via een vloeistof aan je e-sigaret toevoegt. Deze vloeistof heet de e-liquid. Die is er dus in veel verschillende smaken, het is aan jou om daar de smaak uit te kiezen die het best bij jou past. Je kunt ook zelf bepalen of er nicotine in je e-liquid moet zitten. 

Startersets
Heb je al een beetje rondgekeken naar de verschillende modellen en formaten e-sigaretten, maar weet je niet zo goed wat je moet verwachten? Dan kan het verstandig zijn te beginnen met een starterset, daarmee kun jij testen of het wat voor je is. 

Meer weten?
Als je meer wil weten over de onderdelen van je e-sigaret of wil je weten wat alle mogelijkheden zijn? Neem dan eens contact op met bijvoorbeeld Smokesmarter. Neem een kijkje op hun website om te zien wat er allemaal wordt aangeboden en stel je vragen aan hun specialisten. 

 

https://www.smokesmarter.nl/