Professioneel en kwalitatief koeltransport bij de specialist

LogistiCCare biedt professioneel en kwalitatief koeltransport aan. Dit zoekt u toch ook in een specialist? Alle voertuigen zijn namelijk ingericht volgens de HACCP en FCR/ATP richtlijnen. Zo weet u zeker dat uw koeltransport met grote zorg vervoerd wordt. Om ervoor te zorgen dat uw koeltransport veilig op plaats van bestemming aankomt, werkt de specialist enkel met uiterst moderne voertuigen en gecertificeerde chauffeurs met jarenlange ervaring. U profiteert van een persoonlijke aanpak door LogistiCCare. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn dan ook de kernwoorden van het bedrijf welke elke dag opnieuw nagestreefd worden. Daarnaast is LogistiCCare een erkend leerbedrijf en zorgen zij continu voor een frisse lading goed opgeleide chauffeurs voor koeltransport.

Effectieve monitoring van koeltransport

Wilt u uw koeltransport uitbesteden? Daarvoor schakelt u een professioneel bedrijf in. Bij LogistiCCare wordt u altijd op de hoogte gehouden van eventuele gebeurtenissen en vorderingen. Zo wordt u volledig betrokken bij het proces. Dat wilt u toch ook? Zij weten als geen ander dat de producten kwetsbaar zijn en onder de juiste omstandigheden vervoerd moeten worden. Om de kwaliteit te waarborgen en u continu op de hoogte te houden, werken zij met een real-time boardcomputer en temperatuurregistratiesysteem. Hierdoor kan de chauffeur het koeltransport te allen tijde traceren om zo de kwaliteit te waarborgen. Klinkt goed toch? LogistiCCare is 24/7 bereikbaar.

Meer dan enkel koeltransport

Er zijn verschillende redenen waarom u LogistiCCare inschakelt. Heeft u opslag nodig? Of wilt u uw koelstransport uitbesteden? U kunt bij deze specialist terecht voor droge en geconditioneerde opslag. Denk bijvoorbeeld aan de opslag van extra pallets, lege emballage, grondstoffen of bevroren producten. Dus wanneer u bijvoorbeeld gebrek heeft aan ruimte door een verhuizing of verbouwing, kunt u rekenen op de veelzijdige dienstverlening van LogistiCCare. Een andere service waar u gebruik van kunt maken is de koeriersdienst. Bent u op zoek naar een koerier die gespecialiseerd is in koeltransport? Bij deze specialist weet u zeker dat de koerier aan alle gestelde eisen voldoet én jaren ervaring in het vak heeft.