HN  web solutions
Image default
Aanbiedingen

Gevonden worden in Zwolle met je bedrijf

Zichtbaar worden in Zwolle met SEO

 

Heb je een bedrijf in regio Zwolle en wil je vindbaar zijn voor je doelgroep? Start dan met SEO bij Crossmedia House

 

Het is al lange tijd een onmisbaar stukje marketing voor ieder bedrijf die online zichtbaar wil zijn. Zoekmachine optimalisatie of SEO is nog steeds super belangrijk! Maar wat is het en waarom is het zo belangrijk? En waarom moet je als ondernemer of bedrijf SEO in Zwolle serieus nemen? We leggen het voor je uit.

 

Lokaal gevonden worden in Google geeft je een voorsprong

 

In Nederland gebruiken we massaal het internet om informatoe op te zoeken, producten te kopen, online bestellingen te plaatsen en noem het maar op. Dé manier om de weg te vinden op het internet is via de zoekmachine van Google. Met een marktaandeel van ruim 95% is Google letterlijk verweven in ons dagelijks leven. Alles wat we doen online is bijna mét gebruik van deze zoekmachine. Zoek je de weg? Google maps! Iemand iets mailen? Google Gmail. Reserveren bij een restaurant? Google zoeken.

 

En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze mobiele telefoons. Tegenwoordig zijn nagenoeg alle smartphone óók voorzien van of Android met Google zoeken of iOS met Google zoeken…je snapt dus wel dat de impact van Google enorm is.

 

Met zoekmachine optimalisatie ( ook wel SEO genoemd ) besteed je aandacht aan je website zodat deze hoger in Google komt te staan. Door de juiste content te schrijven, aandacht te geven aan waardevolle content in de vorm van video’s en afbeeldingen én je Google mijn bedrijf pagina goed in te richten kun je ervoor zorgen dat je in regio Zwolle beter gevonden wordt door je potentiële klanten.

 

 

Kom achter waar jouw SEO kansen liggen in Zwolle

 

Voordat je bezig gaat met zoekmachine marketing is het allereerst nuttig en waardevol om te achterhalen hoe Nederlanders in Google zoeken. Om hierachter te komen kun je vrijblijvend een SEO scan aanvragen bij Crossmedia House. Op basis van de informatie op je website én welke diensten en producten je aanbiedt, gaan wij aan de slag met het in kaart brengen van de meest interessante keywords.

 

Met een SEO scan zoeken we voor je uit:

    • Hoeveek zoeken mense op een bepaalde zoekterm

 

    • De meest interessante zoektermen voor jouw business

 

    • Synoniemen die ook interessant zijn voor SEO

 

    • Een concurrentie analyse van andere bedrijven in de regio

Met een zoekwoorden onderzoek krijg je inzage in hoe mensen zoeken en dat kan waardevolle informatie opleveren. Bijvoorbeeld het zoekvolume, de concurrentie en hoe je je producten e/of diensten wellicht beter kunt omschrijven.

 

Een Google vriendelijke website

 

Een vereiste voor een goede Google score is de webtechniek van je website. Simpel gezegd wil je dat een website snel laad, goed werkt op elke browser en de nieuwste HTML en CSS technieken gebruikt. Bij Crossmedia House gebruiken we daarom altijd de laatste web technieken voor super snelle en stabiele websites die perfect werken op elk apparaat, dus mobiel, tablet en op de desktop.

 

Zo testen we onze opgeleverde websites aan de de Google pagespeed test en koppelen we het aan Google Search Console zodat we altijd kunnen monitoren of er fouten geconstateed worden die Google zelf ziet.

 

Plan een afspraak voor sparsessie met onze SEO specialisten

 

Benieuwd waar jouw kansen liggen? Wil je graag tips en advies of zoek je een SEO bureau die het voor je allemaal uit handen neemt? Maak dan een afspraak met Crossmedia House. Dit kan per mail, telefonisch of gewoon via een online beeldsessie. Veilig op afstand en corona proof šŸ™‚

 

 

https://www.crossmediahouse.nl/