Taart door de brievenbus

Brievenbusbanket.nl

Brievenbustaart als kerst cadeau

Bij brievenbusbanket.nl hebben we ambachtelijk banket ontwikkeld dat in brievenbusdoosjes past en dus geleverd kan worden door de brievenbus.

Speciaal voor de maand December hebben we twee extra soorten brievenbustaart ontwikkeld buiten onze reguliere taart door de brievenbus om, namelijk;

  • Pannetonne Banket met Gesuikerbrande Amandel
  • Chocolade Banket met Gesuikerbrande Hazelnoot

Dit heerlijke kerst cadeau kunt u versturen met gratis verzending door heel Nederland, ook is het mogelijk om de soorten gebak te combineren in een combinatiebox van brievenbusbanket.nl. Vanaf woensdag 9 December kunt u de producten vinden op onze website.

Thuiswerken en zakelijk bestellen

Een perfecte en vooral originele manier om dit jaar een kerst geschenk te geven als werkgever of manager is de service van brievenbusbanket.nl, u stuurt bij ons ambachtelijk banket naar uw personeel of collega’s die momenteel thuiswerken. Ook kunt u een persoonlijke boodschap toevoegen aan de bestelling om het een welgewaardeerd kerst geschenk te maken.

Zakelijk bestellen bij brievenbusbanket.nl hebben wij erg makkelijk gemaakt, het enige dat u hoeft te doen is contact opnemen met onze klantenservice zodat we samen naar een mooie passende oplossing kunnen kijken voor uw kerst cadeau door de brievenbus. We zien graag uw mail tegemoet komen!

https://www.brievenbusbanket.nl/