HN  web solutions
Image default
Zorg

Zorgverzekeraar Gelderland en Overijssel

Heeft u uw huidige verzekering afgesloten bij een landelijke zorgverzekeraar, maar wilt u overstappen naar een regionale zorgverzekeraar? Dan kunt u als inwoner van de provincie Gelderland of Overijssel kiezen voor Salland. Ruim anderhalve eeuw geleden zijn we begonnen als regionale zorgverzekeraar. Met als doel om een verzekering van kwaliteit te bieden tegen een betaalbare premie. De beste zorg moet voor iedereen bereikbaar zijn, ook als u een lager inkomen heeft. Bij Salland betaalt dan ook iedereen dezelfde lage premie voor de basisverzekering, zelfs wanneer u tot een risicogroep behoort.

De voordelen van Salland

Naast een betaalbare zorgpremie, biedt Salland nog meer voordelen. Zo zijn we actief op kleine schaal, waardoor onze aanpak persoonlijker is. We hebben persoonlijk contact met zorgaanbieders in de regio en staan dicht bij onze klanten. Naast onze basis verzekering bieden we een ruime keuze als het gaat om aanvullende verzekeringen. Hiervan hebben we er vier samengesteld. Ook voor een passende tandartsverzekering kunt u bij ons terecht. Daarbij wil Salland het graag eenvoudiger maken om gezond te leven. Daarom ontvangt u bijvoorbeeld korting op de sportschool, of kunt u zich voordelig aanmelden voor online coaching, workouts en tips omtrent gezonde voeding.

Korting met collectiviteit zorgverzekering

Wilt u weten of uw zorgpremie nog voordeliger kan? Als uw werkgever afspraken heeft gemaakt met Salland, dan heeft u de mogelijkheid om een collectieve zorgverzekering af te sluiten. Een collectiviteit zorgverzekering biedt korting op uw premie en laat u profiteren van andere voordelen. Ook gezinsleden die bij ons verzekerd zijn, maken hiervan gebruik. Salland heeft niet alleen afspraken gemaakt met bedrijven, maar ook met diverse sportverenigingen in de regio. Op onze website kunt u zien of u via uw werkgever of vereniging een zorgverzekering bij Salland kunt afsluiten. Natuurlijk helpen wij u ook graag persoonlijk op weg, neem dus gerust contact op.

https://www.salland.nl