HN  web solutions
Image default
Banen en opleidingen

.NET Developer, Eindhoven

.NET Developer

Eindhoven
Tijdelijk werk,
interim,
projectbasis
Fulltime

Over Jou

Jij bijt jezelf het liefst vast in de moeilijkste c # codes, want je kan er niet onverenigbaar als ze niet compleet clean zijn. als. net developer weet je daarenboven niet beter dan dat je werk toekomstbestendig en testbaar is. en je bent er klaar voor om voor nederlands grootste bedrijven te werken. kortom, je solliciteert bij brunel!

Jouw verantwoordelijkheden

Natuurlijk is geen één. Net c # developer hetzelfde. Welke. Net developer ben jij?

A ) je werkt graag in een web-omgeving en je vindt aansluiting met de eindgebruiker invloedrijk.

B ) je rust niet voor je een machine zó hebt geprogrammeerd, dat hij nauwgepast doet wat je wilt.

C ) jij zit het liefst met je neus in een databank om algoritmes en berekeningen te ontwikkelen voor bv. Banktransacties.

Welk type je ook bent, met brunel als thuishonk ga je aan de slag met de meest uiteenlopende projecten. Je ontwerpt complexe applicaties in. Net, en dit doe je in multidisciplinaire teams, agile en soms geheel zelfstandig. Je beschaven de planning, ontwikkelt de applicatie, stuurt afwijkingen tijdig bij en leveren het eindopbrengst op ; een goedwerkende applicatie.

Jouw profiel

Klinkt goed, toch? Hopelijk voldoe je aan deze punten:

Je hebt ervaring met c # en asp in. Net core of het. Net framework, webforms en mvc je hebt ervaring met het opzetten van backend systemen en met web- en desktop-applicaties je kent meerdere weten vormgeving patterns je hebt weten van continuous delivery & automated testing en wcf ( dit is een pre ) je hebt voorheen gewerkt met het scrum-concept je vindt het leuk om minder geoefend ontwikkelaars te coachen

Ons aanbod

Je wordt als. net developer gedetacheerd, en dat betekent dat je bij ons in voorkomendheid bent! We hebben hele kerks primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor je in petto, zoals:

Je krijgt een persoonlijk trainingstraject, puntig op je carrièreplanning je krijgt een vaste trainer die verstand heeft van je vakgebied jouw merite is marktconform én je hebt kans op een toeslag onze pensioensregeling is heel goedkoop je krijgt collectiviteitskorting op individuele verzekeringen

https://www.vindazo.nl/keywords/net-developer.html

Gerelateerde artikelen

Medior java developer Overijssel werk

Wij verzorgen de beste cursus schoonheidsspecialiste

HORECA MEDEWERKER IN KAMPERLAND