HN  web solutions
Image default
Rechten

Een advocaat huurrecht in Amsterdam

Het huurrecht is complex. En één ding is zeker: als huurder of verhuurder krijgt u ermee te maken. Het begint al met het opstellen of tekenen van een huurcontract. De hulp van een uitstekende advocaat huurrecht in Amsterdam is dan nuttig. Het gebeurt regelmatig dat de verhuurder en huurder een huurovereenkomst tekenen waarin afspraken zijn gemaakt die juridisch onmogelijk zijn, bijvoorbeeld over de duur van de huurovereenkomst. Hierdoor kunt u later in de problemen komen. Kijk daarom altijd voordat u tekent samen met een advocaat huurrecht Amsterdam.

Beëindiging huurcontract en huurprijswijzigingen

De wet gaat uit van een sterke huurbescherming voor huurders en bevat daarom veel bepalingen van dwingend recht. Bijvoorbeeld als het gaat om de beëindiging van het huurcontract (opzegtermijn) of het doorvoeren van een huurprijswijziging. Bij ons kantoor werken diverse advocaat huurecht in Amsterdam die veel ervaring hebben met bovenstaande juridische aspecten. Dit geldt zowel op het gebied van woonruimte als winkel- en bedrijfsruimte. De wet onderscheidt drie verschillende soorten huur: woonruimte, winkels of horeca en bedrijfsruimte. Voor de verschillende soorten huur gelden verschillende wettelijke bepalingen. De advocaat huurrecht Amsterdam weet hier alles van

Waarom ons kantoor?

Heb je een advocaat huurrecht Amsterdam nodig? Kies dan voor ons kantoor. De advocaten hebben ruime ervaring met alle vraagstukken rondom huur en verhuur. Van privéwoning tot kantoorruimte, van huurovereenkomst tot huurgeschil, onze advocaten helpen je graag bij het vinden van een duurzame oplossing voor uw huurprobleem. Onze advocaten zijn  niet alleen gespecialiseerd in huurrecht, maar ook in appartementsrecht en vastgoedrecht. Zoek je dus en advocaat huurrecht in Amsterdam? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij helpen je met alle gerechtelijke zaken op het gebieden van huren en wonen. Wil je meer informatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons kantoor en maak kennis met de advocaat huurrecht Amsterdam.