HN  web solutions
Image default
Auto's en Motoren

Dagcursus autotheorie

Ben jij bezig met het behalen van je rijbewijs, maar zie je op tegen het theorie-examen? Dan biedt 123-theorie de oplossing. Bij ons kun je terecht om in één dag alle theorie te leren en direct je examen te halen. Je hoeft dus niet dagenlang in een saai theorieboek te staren en proefexamens te oefenen. Iedereen heeft bij ons de kans om binnen een dag zijn theorie-examen te halen. Zelfs als je kampt met leerproblemen of dyslexie kun je rekenen op de aanpak die we hanteren bij een dagcursus autotheorie. Bij 123-theorie zorgen we er op een leuke en gezellige manier voor dat je alle regeltjes onder de knie krijgt en met gemak je theoriecertificaat behaalt.

123-theorie aanpak

Bij 123-theorie begrijpen we dat je niet echt zit te wachten op het leren van alle regels die gelden in het verkeer. Toch is het een belangrijk onderdeel, zodat je veilig de weg op kunt. Door middel van onze speciale lesmethodes kunnen wij ervoor zorgen dat je alle kennis binnen een dag in je hoofd hebt. We werken met ervaren docenten die een leuke draai weten te geven aan de theorielessen. Ook hebben zij handige geheugensteuntjes die je kunt gebruiken om alle informatie te onthouden. In de loop van de dag word je klaargestoomd om je theorie-examen te halen. En mocht je een beetje extra ondersteuning nodig hebben, dan nemen wij graag de tijd voor jou.

Theorie in 1 dag halen

Wij geven onze cursussen op verschillende plekken in Nederland, dus er is altijd een locatie te vinden bij jou in de buurt. Je kunt bij het aanmelden zelf kiezen waar en wanneer je de cursus wilt volgen. Bij 123-theorie weet je zeker dat je je theorie in 1 dag haalt. Mocht je onverhoopt toch zakken? Dan kun je de cursus kosteloos nog een keer volgen. Meld je vandaag aan via de website, of neem contact op!

 

https://www.123-theorie.nl