HN  web solutions
Image default
Woning en Tuin

De Dakmakers leveren all-in dakonderhoud én advies op maat

Heeft u -het liefst vandaag nog- een dakdekker nodig voor een dakreparatie? Bij de Dakmakers in Alphen a/d Rijn bent u aan het juiste adres. Deze specialisten hebben ervaring met alle mogelijke klussen op, bij en rond daken. Denkt u dan aan het verhelpen van een schoorsteen lekkage, diverse nokvorst reparaties, het plaatsen van dakvensters, het isoleren van daken, de vervanging van boeiboorden, het schoonmaken van dakgoten en dakornamenten. De Dakmakers kunnen ook een geheel nieuw dak op uw woning plaatsen. Voorbeelden van moderne, topkwaliteit dakbedekking zijn:

-bitumineuze dakbedekking;

-kunststof dakbedekking;

-groene dakbedekking;

-zinken dakbedekking;

-witte dakbedekking.

Ieder materiaal heeft zo zijn voordelen. Neem kunststof en dan met name EPDM en PVC. Deze zijn duurzaam, water- en winddicht en zeer betrouwbaar. Zink heeft een lange levensduur en is zeer goed te bewerken voor een dakdekker. Bitumineuze daken vinden we vaak op bedrijfspanden, opslagloodsen en garages.

Met name voor grote oppervlaktes is dit een perfect materiaal. Op een groen dak staan bijvoorbeeld vetplanten. Dit soort daken ziet er aantrekkelijk uit. De plantjes zorgen voor een uitstekende isolatie en ze doen dienst als regenwater-buffer. Een wit dak heeft als pluspunt dat het binnen koel blijft. Er zijn zowel witte daken van kunststof als bitumineuze exemplaren.

All-in dak onderhoud

De Dakmakers onderscheiden zich door all-in dak onderhoud. Platte daken, daken met pannen en moderne, duurzame daken: de Dakmakers weten er raad mee. Belangrijk bij een dak is het bouwjaar. Dat bepaalt vaak de stijl, het materiaal en de constructie. De Dakmakers hebben ervaring met huizen en andere panden uit alle mogelijke bouwjaren. Ze beschikken over eersteklas machines en gereedschappen en ze gebruiken de nieuwste technieken. Voor vrijblijvend advies mag u ook aankloppen bij deze specialisten.

Vebidak

De Dakmakers zijn aangesloten bij Vebidak. In Nederland vallen 175 firma’s onder deze brancheorganisatie. Of het nu gaat om herstel, nieuwbouw of renovatie, u doet er goed aan zaken te doen met een dakdekker die het Vebidak-certificaat heeft. Alle leden houden zich strikt aan eisen en criteria betreffende ondernemerschap, bedrijfsvoering en continuïteit.

 

https://www.dakmakers.nl/