HN  web solutions
Image default
Eten en drinken

Een culinaire must-do in Apeldoorn

Af en toe is het tijd om een streep door uw agenda te halen, alle dagelijkse drukte achter u te laten en richting de natuur te rijden. Hier kunt u heerlijk uitslapen, wandelen en uitwaaien. Kunt u bovendien ook zo genieten van een heerlijk diner met bijpassende wijnen, in het bijzijn van goed gezelschap? Dan hebben wij een plek voor u gevonden waar u heerlijk tot rust zal komen en volledig kan opladen.

Van der Valk hotel Apeldoorn

Midden op de Veluwe, al grenzend aan de bossen, ligt Hotel Apeldoorn – de Cantharel. Dit bijzondere hotel is absoluut een bezoek waard. Naast een prachtige locatie biedt het hotel een divers en uitgebreid kameraanbod. Neem bijvoorbeeld de tuinsuite; zoals de naam al verklapt heeft u uw eigen privé-tuin inclusief terras en jacuzzi. De luxe suite is daarnaast voorzien van bubbelbad en een aparte inloopdouche. Dat betekent heerlijk ontspannen wakker worden, waarna u kunt ontbijten in het restaurant of op de kamer dankzij de roomservice. Overdag is er genoeg tijd voor outdoor- en culturele activiteiten of gezellige lokale evenementen. Het hotel ligt namelijk slechts 5 minuten rijden van het centrum van Apeldoorn én grenst direct aan een bosgebied. Het beste van beide dus! Bent u geïnteresseerd in het wild op de Veluwe? Verken dit gebied dan per safari met de boswachter van Staatsbosbeheer. Een unieke ervaring die u niet snel vergeet! De gasten die behoefte hebben aan volledige ontspannen kunnen overdag een bezoek aan de wellness brengen en een massage boeken in de beautysalon van Hotel Apeldoorn.

Huisje James

’s Avonds is er alle tijd om de Bourgondiër in u naar boven te halen. Een bezoek aan Huisje James mag niet ontbreken tijdens uw verblijf bij Van der Valk Hotel Apeldoorn. Dit landhuisje ligt midden in het groen en verzekert u van een culinaire ervaring. U wordt verwelkomd in ‘De Werkplaats’, de unieke ontvangstruimte, met een glaasje bubbels en een aperitief. Hierna volgt het diner mét een bijpassend wijnarrangement voor de liefhebbers in Huisje James zelf. Tot slot wordt de avond afgesloten bij de open haard in ‘De Werkplaats’ met een kopje koffie of thee en een digestief. Na afloop wordt u teruggebracht naar het hotel waar uw heerlijke kingsize bed in de luxe suite op u staat te wachten.

Klinkt het bovenstaande als uw ideale droomverblijf en wilt u een aantal nachten op de Veluwe boeken? Bekijk dan de website voor meer informatie.

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/