HN  web solutions
Image default
Gezondheid

Goede mondzorg Culemborg

Bent u net in de omgeving Culemborg komen worden en zoekt u een goede tandarts? Of wilt u wisselen, omdat u niet tevreden bent met uw huidige tandarts? In beide gevallen verwelkomen wij u graag bij Tandartsenpraktijk Culemborg. Wij onderscheiden ons van andere tandartsen oa. door onze persoonlijke benadering. We richten ons niet alleen op het bieden van de beste mondzorg Culemborg, maar vinden het ook belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Daarom hebben we alle geduld en leggen we graag uit wat er gaat gebeuren. In de praktijk wordt gebruik gemaakt van de meest moderne apparatuur en onze specialisten worden regelmatig bijgeschoold om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Onze tandartspraktijk

Bij TP Culemborg kunt u altijd rekenen op een vaste tandarts, zodat u altijd een bekend gezicht ziet. Alles in de praktijk is erop gericht om u op uw gemak te stellen, van de wachtruimte tot onze medewerkers. Heeft u angst voor de tandarts? Dan kunt u dit aangeven, zodat we hier rekening mee kunnen houden en u kunnen helpen om hier vanaf te komen. Ook aan uw kinderen wordt gedacht bij TP Culemborg. Zij kunnen rustig spelen in de wachtruimte en we hanteren bij kinderen de Gewoon-Gaaf methode. Uw kind leert dan bijvoorbeeld op een speelse manier hoe je het beste je tanden kunt poetsen. Maar ook een speciaal opgesteld zorgplan voor kinderen maakt onderdeel uit van deze methode.

Spoed tandarts Culemborg

Heeft u een gebitsprobleem waarvoor u met spoed naar de tandarts moet, maar is de praktijk gesloten? In het weekend en op doordeweekse avonden kunt u hiervoor terecht bij een tandarts die op dat moment dienst heeft. Klachten waarmee u terecht kunt bij uw spoed tandarts Culemborg zijn onder andere bloedingen en een uitgevallen of afgebroken tand. Kijk op onze website voor meer informatie over onze praktijk, of neem contact op om u bij ons aan te melden.

https://www.tpculemborg.nl/