HN  web solutions
Image default
Horeca

Koffie op jouw evenement locatie

“Die bijeenkomst is volgende week. Heb ik alles geregeld? Even kijken … Locatie bepaald? Check! Gasten uitgenodigd? Check! Koffie? Shit, daar moet ik nog achteraan!”. Herkenbaar? Bar Company maakt koffie op locatie erg makkelijk. Zo hebben wij een loods vol met mobiele koffiebars, uitgerust met de meest professionele apparatuur. En u krijgt niet alleen een mobiele bar met de meest professionele apparatuur, maar ook een enthousiaste en gedreven barista. Deze barista zal u voorzien van de lekkerste koffie die wij u kunnen aanbieden. Bar Company werkt namelijk nauw samen met Brinks Coffee Roasters. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. De lekkerste koffie komt van mensen die van koffie houden.

Speciale koffie op jouw locatie

Brinks Coffee Roasters is een kleine koffiebrander uit Hedel. Bar Company met Brinks op zoek gegaan naar een wel hele speciale koffieblend. Deze koffieblend  is een combinatie  van drie verschillende bonen. Deze bonen komen uit Guatemala, Brazilië en Honduras. De BC koffieblend heeft een geweldige, ronde en zoete smaak met weinig zure tonen. En het mooie is … Hij wordt speciaal voor ons gebrand. Wij kunnen daarom met trots zeggen dat wij de enige zijn die deze heerlijke blend aanbieden.

Alles automatisch!

Een barista van Bar Company neemt een handgemaakte espressomachine met zich mee. Hiermee zet de barista de heerlijkste kopjes koffie van onze specialty koffieblend. Heeft u geen behoeft aan een barista en zet u liever zelf uw koffie? Dat kan natuurlijk ook! Bar Company biedt ook koffieautomaten aan. Super handig. Knopje indrukken en zie daar … Een heerlijk warm kopje koffie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement? Onze medewerkers helpen u graag om tot de juiste oplossing te komen voor jouw situatie. Jij blij. Maar uiteraard ook jouw gasten blij. En dat laatste is natuurlijk het aller belangrijkste. Want zonder gasten is er natuurlijk geen feest!

https://www.barcompany.nl/