HN  web solutions
Image default
Bedrijven

Led Design Holland is een ondernemer waarbij de klanten écht op de eerste plaats komen.

Ze worden voorzien ze van eersteklas producten en geholpen met diensten op maat.

In de wereld van led is dit vrij uniek. LED verlichting werkplaats, winkel en kantoor kunt u overal kopen en veel firma’s noemen zich ‘led specialist’. LDH onderscheidt zich door alleen maar A-kwaliteit leds aan te bieden en er van A tot Z te zijn bij de overstap op led.

De switch van traditionele naar led lampen begint met een lichtplan. Led Design Holland maakt zo’n verlichtingsontwerp in de softwareprogramma’s Relux en Dialux. Deze internationaal toonaangevende 3D-pakketten maken het mogelijk de LED verlichting bedrijfshal, showroom of magazijn te simuleren. Aan de hand van allerlei technische gegevens die ingevoerd worden, berekent het programma welke ledlampen geschikt zijn. Ook het aantal lampen en de ideale installatieplek per led wordt bepaald. De software houdt rekening met alle objecten die verlicht moeten worden en met het soort licht dat nodig is. We sommen de belangrijkste soorten verlichting voor u op. 

– Bij basisverlichting gaat het om het algemene licht dat aangaat zodra het buiten donker wordt.

– Sfeerverlichting is belangrijk in huiskamers, restaurants, winkels etc. Subtiele lichtcontrasten kunnen bijdragen aan een prettige ambiance.

– In de basis zijn lampen functioneel. Twee voorbeelden van functioneel licht. Een lamp die dient om bepaalde producten vindbaar te maken voor bezoekers. Een lamp om bij te lezen. 

– Gerichte verlichting wordt met name bereikt met spots. De lichtbundel van de lamp is compact en vestigt de aandacht op een persoon (toneel), een meubelstuk (woonwinkel), een aanrecht (keuken).

– Decoratieve verlichting is extra verlichting bovenop de basisverlichting. Het functionele aspect is minder belangrijk. Het gaat erom een (deel van een) ruimte te versieren / kleurrijker te maken.

Bent u benieuwd welke verlichtingssoort in uw bedrijf essentieel is? Welk model ledlamp het meest tot z’n recht zal komen. Hoe het advies luidt qua lichtkleur en -sterkte? Als u het online contactformulier invult op www.leddesignholland.nl, wordt u binnen enkele werkdagen teruggebeld door een van de LDH-vakmensen.

https://www.leddesignholland.nl