HN  web solutions
Image default
Bedrijven

De vloer laten egaliseren

U denkt aan een nieuwe vinyl vloer of een mooie dunne PVC vloer om uw woning moderner te maken of omdat uw woning simpelweg toe is aan een nieuwe vloer. Dat is zeker mogelijk, maar heeft u er ook aan gedacht hoe u uw oude vloer eronder mooi wegwerkt? Door uw oude vloer mooi weg te werken, krijgt u namelijk geen oneffenheden in uw nieuwe vloer. Deze oneffenheden kunnen voorkomen worden door uw vloer te laten egaliseren, zo zorgt u pas echt voor een eyecatcher in uw woning.

Voordelen van laten egaliseren

De vloer laten egaliseren heeft voordelen. Een van de grootste voordelen is dat uw nieuwe vloer strak en gelijkmatig oogt, want dat is natuurlijk wat u wilt. Daarnaast verdwijnt bij het egaliseren van de vloer al het vuil, zoals lijmresten. Dat is fijn, want lijmresten kunnen een negatieve invloed hebben op uw nieuwe vloer. Ook zorgt egalisatie ervoor dat uw ondervloer sterker is en beschermt tegen vocht. Al deze dingen zorgen ervoor dat zowel de kwaliteit als de levensduur van uw nieuwe vloer aanzienlijk worden verlengd.

Kosten

Om de vloer te laten egaliseren wilt u natuurlijk wel weten wat het kost. Er komen een paar kosten kijken bij egalisatie. De kosten zijn vaak een optelsom van het materiaalgebruik en de uren die gewerkt worden. Daarnaast zijn de kosten afhankelijk van diverse omstandigheden. Denk hierbij aan de oppervlakte van de vloer, de staat van de huidige vloer en het materiaal van uw huidige vloer. Om een goede indicatie te geven van de kosten voor u, komt er altijd eerst een specialist bij u langs. Zo krijgt u een passende offerte en kunt u een goede beslissing nemen. Wel is er een minimumbedrag per vierkante meter. Dit bedrag is €5,50 bij een normale zandcement dekvloer die moet worden geëgaliseerd met een dikte van 2 á 3 millimeter.

Afspraak maken

Om dus een passende offerte te krijgen, die speciaal op maat gemaakt is voor u zal er een specialist moeten langskomen. U kunt zelf een afspraak maken, welke natuurlijk geheel vrijblijvend is. Een afspraak kunt u gemakkelijk zelf online maken of u kunt even mailen. Veel succes met het egaliseren van uw vloer!

https://www.egaliseer.nl/