HN  web solutions
Image default
Banen en opleidingen

HORECA MEDEWERKER IN KAMPERLAND

HORECA MEDEWERKER IN KAMPERLAND

Uw functieprofiel

Bedien de gasten, geniet van het uitzicht op een van de prachtige stranden van de haven en Zeeland, of help bij verschillende eetgelegenheden in een van de andere attracties van het strandresort!

Wat ga je doen?

Prachtige zonsondergang, vrolijke gasten, boten trekken in de haven. Dit zijn slechts drie kenmerken van de omgeving waar u bij Kamperland Beach Resort werkt. Het is een van de meest dynamische parken en je hebt genoeg ruimte om Sjoerd, het hoofd van de horeca, te laten zien wat je leuk vindt. Beachresort is het begin van de geschiedenis van Roompot en is in 55 jaar ontwikkeling uitgegroeid tot het grootste park met de grootste eetgelegenheden. De eerste dag zit je in het Bestevaer restaurant, de tweede dag heb je te maken met gasten die genieten van het animatieprogramma in het terrascafé en de derde dag doe je mee in de pizzeria. Alles is mogelijk! Je werkt in een hecht team en we verwelkomen graag nieuwe collega’s. Vanaf het eerste moment heb je je eigen partner, waardoor je al snel de ins en outs van parken en horecagelegenheden begrijpt.  geen ervaring? geen probleem! Je hebt de wil en bent heel positief. Heeft u veel ervaring? Ook top! Na het werk kun je een gesloten drankje drinken met het team. Als je geen retourtransportdienst per keer hebt, hoef je dan alleen maar bij ons te overnachten?

Wat vragen we van jou?

Je bent op zoek naar een langdurige of vakantiejob. Overlegtijd!

Je geniet graag van de mooie ervaring, vergezeld van plezier en hard werken

Je houdt van allerlei taken en maakt jezelf niet gek tijdens drukke tijden

geen ervaring? geen probleem! Je hebt de wil en bent heel positief. Heeft u veel ervaring? Ook top! Na het werk kun je een gesloten drankje drinken met het team. Als je geen retourtransportdienst per keer hebt, hoef je dan alleen maar bij ons te overnachten?

Wat vragen we van jou?

Je bent op zoek naar een langdurige of vakantiejob. Overlegtijd!

Je geniet graag van de mooie ervaring, vergezeld van plezier en hard werken

Je houdt van allerlei taken en maakt jezelf niet gek tijdens drukke tijden

Over de werkgever

Roompot Vakanties is een oer-Hollands bedrijf; kalm en ambitieus. Ons park heeft een vriendelijke en vriendelijke werksfeer. Ons doel is om onze gasten gemoedsrust te geven tijdens de vakantie. Gastvrijheid en betrokkenheid bij gasten en collega’s zijn de eerste!

Acquisities naar aanleiding van de vacature worden niet op prijs gesteld. Deze vacature staat natuurlijk open voor zowel mannen als vrouwen.

Uren per week: 10-38 Salaris: € 11,01 tot € 13,79 per maand Contract: jaar

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/alle-vacature.html