HN  web solutions
Image default
Dienstverlening

Whiplash letselschade vergoeding

Heeft u een whiplash opgelopen, maar worden uw klachten niet serieus genomen? Dan kunt u rekenen op de deskundige en doortastende aanpak van letselschade advocaat Van Dijk. Een whiplash kan uw dagelijks functioneren flink negatief beïnvloeden. Helaas wordt vaak gedacht dat mensen met deze klachten zich aanstellen en dat het allemaal wel meevalt. Thomas van Dijk weet dat dit niet het geval is en zorgt ervoor dat u de whiplash letselschade vergoeding ontvangt die gewenst is. Hij zet zich volledig in voor uw belangen en houdt altijd rekening met uw situatie.

Claimen van letselschade Den Haag

Bij Thomas van Dijk kunt u terecht voor het claimen van letselschade Den Haag. Samen met zijn collega’s staat hij klaar voor slachtoffers van verkeers- en arbeidsongevallen en voor mensen die letsel hebben opgelopen door een fout van een medisch specialist. Van Dijk is gevestigd in Zoetermeer en heeft in de afgelopen jaren veel letselschade zaken tot een gewenst einde gebracht. Alle nodige kennis is aanwezig om uw zaak effectief aan te pakken. Thomas van Dijk is een LSA advocaat, wat betekent dat hij aan een aantal belangrijke eisen voldoet, waaronder een ruime ervaring in het vak. Met letselschade advocaat Van Dijk aan uw zijde bent u dus verzekerd van de juridische steun van een ware professional.

Directe verzekering bij verkeersongevallen

Wie wel eens betrokken is geweest bij een verkeersongeval weet hoe lang het duurt voordat een schadevergoeding uitgekeerd wordt door de WA verzekering. De oorzaak hiervan is dat eerst de aansprakelijkheid vastgesteld moet worden. Met een directe verzekering is dit probleem opgelost. Er wordt nu gekeken naar de mogelijkheden voor zo’n soort verzekering. De schade wordt dan vergoed vanuit de eigen verzekeraar van het slachtoffer. Een nadeel hiervan is dat de premie voor de verzekering duurder zal uitvallen. Meer informatie vindt u op de website van Van Dijk.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/