HN  web solutions
Image default
Aanbiedingen

Compatibiliteit met numerologie

Compatibiliteit met numerologie

Numerologie is ook een tak van astrologie – die gebruikt word voor je horoscoop voor morgen –  die is gebaseerd op de berekening van getallen. Volgens het systeem van de numerologie worden de geboortedatums zoals jaar, maand en datum opgeteld om het geboortenummer, het lotnummer en het levensnummer te krijgen. Deze nummers vertonen verschillende kenmerken. Numerologie is een ingewikkeld systeem om te begrijpen.

De compatibiliteit van sterrenbeelden kan worden berekend met behulp van numerologie. Iedereen trouwt om gelukkig te zijn en niemand wil eindigen met een scheiding in de hand. Veel dingen hebben we echter niet in handen en als de omstandigheden veranderen, veranderen ook de mensen. Sommige van deze omstandigheden kunnen worden voorspeld met behulp van numerologie. Wanneer twee mensen niet compatibel zijn, zullen ze op een of andere dag natuurlijk uit elkaar gaan. De compatibiliteitsratio houdt echter geen rekening met toekomstige gebeurtenissen. Het wordt berekend op basis van de kenmerken van een sterrenbeeld.

Tegengestelde kenmerken van de sterrenbeelden

Sommige mensen – zoals met horoskop Widder – hebben tegengestelde kenmerken, terwijl anderen hetzelfde niveau van kenmerken hebben. Als ze dezelfde mate van onverzettelijkheid en dominante kenmerken hebben, dan zal het paar de hele tijd op gespannen voet staan. De meesten van ons begrijpen de kenmerken van andere mensen niet omdat we vooral aan onze eigen problemen denken en dan de ander de schuld geven. Met behulp van numerologie kunnen we echter de kenmerken van de persoon bestuderen en beslissen of deze geschikt is voor ons of niet. Het heeft geen zin om met iemand te trouwen die niet bij je past. Deze berekeningen zijn gebaseerd op feiten en de kenmerken van de mensen en niet op toekomstvoorspellingen.

Bron:
Zodiac Horoscoop