HN  web solutions
Image default
Aanbiedingen

Dit is de kracht van het microdoseren van truffels

Truffels, sinds het verbod op de verkoop van paddo’s zijn deze mini varianten extreem populair. Het bijproduct van de paddo’s hebben dezelfde werkzame stof ‘psilocybine’ en geeft daardoor hetzelfde effect. De laatste tijd wordt er steeds meer onderzoek gedaan naar het gebruik van truffels en dan voornamelijk naar het gebruik in de vorm van micro dosissen. Door de truffels te microdoseren is het psychedelische effect vele malen minder maar zijn de positieve effecten van het gebruik van de stof wel duidelijk te merken. 

Positieve effecten

Het UMC in Utrecht is sinds enige tijd onderzoek aan het uitvoeren naar de effecten die psilocybine in microdosering op ons hebben. Daarbij focust het onderzoek zich op mensen met een depressie. Uit dit onderzoek komt naar voren dat het een erg positief effect kan hebben op de gemoedstoestand van mensen die lijden aan depressie. Ook voor mensen met andere psychische verschijnselen zoals ADD, ADHD of mensen die extreem veel last van stress ervaren kan microdosering van truffels een uitkomst bieden. Het ondersteunt de ontplooiing van creativiteit en geeft kalmte, ontspanning en focus. 

Zelf truffels kweken

Wil je zelf graag een keer uitproberen hoe het is om te microdoseren met truffels? Dit kan op verschillende manieren. Je kunt de truffels bijvoorbeeld zelf kweken. Het kweken van de truffels doe je met een growkit die hier speciaal voor ontworpen is. Wanneer je de sporen van de truffels plant ontstaat er in het substraat een mycelium. In dit mycelium ontstaan vervolgens de truffels. Dek wanneer je zelf aan de slag gaat met het kweken van de paddenstoelen wel altijd heel goed je neus en mond af en zorg voor een uitstekende hygiëne in de omgeving. Wanneer je geen zin hebt om zelf veel moeite te doen om de truffels te kweken kun je er ook voor kiezen om de truffels kant en klaar te bestellen bij een goede smartshop zoals 24high.nl. Zij testen de producten van tevoren uitvoerig zodat je als klant gegarandeerd de beste kwaliteit producten in huis krijgt.

https://www.24high.nl/

Gerelateerde artikelen

Compatibiliteit met numerologie

De sterke en zwakke punten van aluminium en houten jaloezieën

Dagelijkse aanbieding checken, je kunt nu overal op het internet geweldige aanbiedingen verzilveren