HN  web solutions
Image default
Dienstverlening

Problemen met een levering? Zo kun je Ikea bellen

Heb je een product besteld op de website van Ikea en is deze niet aangekomen? Door de klantenservice van de Ikea te bellen kan je meer komen te weten over het pakket en waar deze zich op het moment bevindt. Het is natuurlijk niet fijn als je het pakketje nodig hebt op de dag dat deze officieel bezorgd zou moeten worden. Ikea bellen op een snelle manier? Lees snel verder.

Contact opnemen met de klantenservice van Ikea

Er zijn meerdere redenen waarom je contact op zou willen nemen met de klantenservice van het bedrijf Ikea. Een veelvoorkomend probleem is de levering van een bestelling. Via de klantenservice kunnen medewerkers doorgeven wanneer het product geleverd wordt aan de hand van je bestelling nummer of persoonlijke gegevens.  Door de klantenservice te bellen krijg je een direct antwoord op je vraag en weet je wanneer je thuis moet blijven om het pakket te ontvangen. Met Klantenservicedirect kun je snel het telefoonnummer vinden van de klantenservice van de Ikea. 

Je hoeft enkel de naam van Ikea in te voeren op de website om gemakkelijk het nummer en andere contactgegevens van het bedrijf te vinden. Ook kan je heel makkelijk het nummer van de klantenservice vinden. Soms kost het namelijk aardig wat tijd om op de website dit nummer te vinden. Bij KlantenserviceDirect staan alle nummers direct voor je op een rijtje. 

Wil je graag een bestelling in termijnen afbetalen? Dan kan je met een medewerker van de klantenservice aan de hand van je bestellingnummer samen nagaan wat de voorwaarden zijn voor het betalen in termijnen en de regeling instellen. Daarnaast krijg je ook direct te horen of je hier gebruik van mag maken of niet. Heb je vragen over het monteren van een product? Ook hiervoor kan je terecht bij de klantenservice van de Ikea.

De missie van Klantenservicedirect

Op de website van Klantenservicedirect hoef je enkel de naam van een bedrijf in te typen in de zoekbalk bovenaan om het nummer van de klantenservice van het bedrijf te vinden. Dit kan aardig veel tijd en moeite besparen. De meeste websites maken tegenwoordig gebruik van een chatroom waar je niet altijd persoonlijke aandacht krijgt. Het nummer van de klantenservice is hierdoor lastiger te vinden. Met Klantenservicedirect hoeft dit geen probleem meer te zijn.

Daarnaast hoef je het centrale nummer van Klantenservicedirect als enige nummer te onthouden. Bel je dit nummer, dan kom je in contact met een medewerker van de website. Vertel deze medewerker met welk bedrijf je graag in contact zou willen komen en je wordt automatisch doorverbonden met het nummer van de klantenservice. Meer weten? Hier bekijk je de missie van KlantenserviceDirect

 

https://klantenservicedirect.nl/