HN  web solutions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom je een Magento webshop moet laten bouwen

Ben je bezig in de wereld van E-commerce of wil je hier graag in beginnen als bedrijf? Dan is de basis natuurlijk je website. Een van de eerste stappen is altijd over een goede webshop beschikken die gemakkelijk gebruikt kan worden door klanten. Magento 2 is de meest gebruikte software voor het ontwikkelen van websites. Dit komt omdat de software open source is. Toch is het niet altijd even makkelijk om deze website zelf te maken. Hier lees je waarom je een Magento webshop moet laten bouwen.  

Een website laten bouwen door een specialist

Het laten maken van een website heeft veel voordelen tegenover het zelf doen. Natuurlijk is het een stuk goedkoper om zelf aan de slag te gaan, maar de resultaten bereikt door een team van specialisten is bijna nooit als particulier te behalen zonder genoeg ervaring en kennis op te doen. De webshop moet snel werken, soepel functioneren en natuurlijk een aantrekkelijk uiterlijk hebben. Een specialist op het gebied van Magento 2 regelt dit helemaal. 

Er zijn veel codes te vinden op het internet die zogenaamd de Magento 2 webshop een stuk sneller maken of klantvriendelijkheid verbeteren. Vaak zijn deze codes echter best twijfelachtig en leveren ze andere problemen op. De codes waar een specialist over bezit zorgen ervoor dat de website volledig geoptimaliseerd wordt zonder haken of ogen. Dit is natuurlijk erg fijn voor zowel de eigenaar als de klanten van de webshop. 

Maar liefst 47 procent van de consumenten verwacht een maximale laadtijd van twee seconden op een website. Als het laden van een foto of een product te lang duurt kunnen mensen al snel interesse kwijtraken. Daarom is het belangrijk dat je website naast gebruiksvriendelijk dus ook geoptimaliseerd is op snelheid. Een team van specialisten kan dit volledig verzorgen, zowel als een webshop die op maat is gebouwd. 

Een webshop laten bouwen met Vendic Elements

Met 6 weken van je tijd en een bedrag van 10.000 euro kan je al binnen de kortste keren over een volledig ingerichte Magento 2 website bezitten met Vendic Elements. Dit standaardpakket biedt ruimte voor personalisatie op basis van een volledig geoptimaliseerde website. Deze website is gebouwd met code gemaakt door de specialisten van Vendic zelf. Het voordeel? Elements wordt grotendeels centraal onderhouden wat aardig wat kosten kan besparen. 

Het voordeel is dat Vendic Elements dus ook valt te personaliseren waar dit nodig is. Na een traject van 6 weken heb je een website die volledig naar jouw wensen is gemaakt. Dit is een stuk voordeliger vergeleken met een website compleet op maat laten maken bij een aanbieder. Ook levert het nog een erg elegant resultaat. Een Magento webshop laten bouwen? Bekijk hier het portfolio van Vendic.

https://vendic.nl/