HN  web solutions
Image default
Mode en Kleding

De beste bh na een operatie

De beste bh na een operatie 

Na een operatie kan het een heel gedoe zijn om de beste bh te vinden die je nodig hebt. Je moet weer opnieuw aan je borsten wennen en dus ook opnieuw de goede maat van je bh uitzoeken. Met goed meten en kijken wat je mooi vindt kom je al een heel eind. Een goede bh draagt ook weer bij aan het herstel van de operatie.

Het beste draag je een sport-bh

Na je operatie kun je het beste een sport-bh dragen maar dan vraag jij jezelf nu natuurlijk af waarom sport bh na operatie? Een sport-bh geeft extra steun na een operatie waardoor je minder pijn hebt en je herstel ook sneller zal gaan. Een sport-bh is een comfortabele bh die vaak geen naden bevat waardoor je ook geen druk op de pijnlijke plekken van je borsten voelt. 

De bh van shock absorber

Een bh van shock absorber is een aanwinst waarvan je veel plezier zult gaan hebben. Het is een sport-bh die meerdere voordelen biedt en zeker tijdens het sporten of na een operatie een fijne bh is. De shock absorber bh droogt snel waardoor je geen last hebt van natte zweetplekken maar wat ook een voordeel is dat de binnenkant van de shock absorber bh naadloos is waardoor je geen wrijving voelt over de huid. Dit zal het herstel na een operatie zeker ten goede komen.

Een bh met een beugel

Een beugel in je bh kan soms voor wat ongemak zorgen maar dat hangt er helemaal vanaf op welke plaats je in je borst met geopereerd. Als je aan de onderrand bent geopereerd dan kan het een vervelend plek zijn als je een bh met beugel neemt maar als je bovenaan bent geopereerd dan kan een bh met beugel misschien juist wel ondersteuning bieden. Bh beugels kunnen dus een groot voordeel bieden maar dat is afhankelijk van de operatie die je hebt gehad.

Het verloop van herstel

Het is altijd spannend als je een nieuwe bh aan moet schaffen na een operatie aan je borsten en dat maakt niet uit wat voor operatie het is geweest. Een goede bh kan wel bijdragen aan een goed en beter herstel, vandaar dat het zo belangrijk is om voor een goede bh te kijken. Het kan heel lastig zijn om een nieuwe bh te vinden maar als hij goed is dan is het onbetaalbaar en kun je goed herstellen.