HN  web solutions
Image default
Mode en Kleding

Waarom elke vrouw altijd een grote tas nodig heeft

Waarom elke vrouw altijd een grote tas nodig heeft

Heel vaak zullen mannen deze vraag aan hun partner hebben gesteld. Waarom neem je nu een grote tas mee? Dat is toch helemaal niet nodig? Nou misschien is het voor een man allemaal maar overbodig maar een vrouw wil graag goed voorbereid zijn en denkt overal wel aan iets om mee te nemen in haar tas.

Hoe komt het dat een vrouw zo’n grote tas nodig heeft

Je herkent het vast wel, jullie hebben haast maar de vrouw is nog bezig met haar reistas. Een vrouw denkt overal wel aan als ze op reis gaan. En niet alles is eigenlijk overbodige luxe, stel jullie hebben kinderen. Dan denk je toch wel aan een kleine EHBO kit, je weet maar nooit wat er onderweg kan gebeuren. Wie heeft er dan pleisters bij de hand? Of het is heel erg warm in de auto en jullie zijn nog even onderweg. Dan is het wel handig als jullie besluiten even een pauze te nemen. 

De vrouwen hebben altijd wel vochtige doekjes bij zich en een deodorant om je even op te frissen, flesje drinken komt wel van pas nu er geen tankstation in de beurt is. De kinderen vragen ook nog om een boterham. Ondertussen word je door de hitte bevangen dan heb je ook wel pijnstillers nodig om de reis voort te zetten. Laat staan dat je het ook wel fijn vindt als je een zonnebril kunt opzetten, want de hele tijd naar een wegdek staren met een volle zon op je gezicht dat wil je natuurlijk ook niet?

Je kunt nooit genoeg tassen hebben als je onderweg bent

Een grote schoudertas dames komt ook goed van pas zal je partner hebben gedacht. Jullie zetten de reis voort, kinderen zijn lekker een filmpje aan het kijken. Jij en je partner hebben dan leuke gesprekken en van het een op het andere moment krijg je schrik, want je weet eigenlijk niet meer of je je paspoort en je rijbewijs überhaupt wel hebt meegenomen. Geen paniek hebben want toevallig zie je het liggen in die schoudertas samen met andere papieren en pennen wat je in een oogopslag hebt kunnen zien. Dus mannen wil je iets aan je partner cadeau doen dan kun je altijd nog wel een leuke tas kopen daar maak je haar ontzettend blij mee en kunnen jullie met een gerust hart op reis!