HN  web solutions
Image default
Alarmsysteem

Lockpick sport

De meeste mensen die sloten open maken met een lockpick doen dit puur als hobby. Het is best moeilijk om sloten te openen met bijvoorbeeld een skg keurmerk.

De professionele lockpickers die al jaren oefenen gaat dit misschien wat makkelijker af. Maar het duurt veel te lang om met een lockpick set een slot te openen voor boeven. Die werken niet in minuten maar in enkele seconden. Een boef zal nooit kiezen om een slot te openen met een lockpick set.

 

Lockpick voor Slotenmakers

Een lockpick is dus niet zo duister als men vaak denkt. Echter kan Lockpicken ontzettend effectief worden toegepast door slotenmakers.

Een slotenmaker heeft veel voordeel wanneer deze kennis heeft om een slot te openen. Een slotenmaker forceert het slot niet en maakt het slot ook niet stuk. Zo hoeft er niks vervangen te worden en kan de klant dezelfde huissleutel blijven gebruiken. 

 

 

 

Het openen van een slot met een lockpick kan iedereen leren

De Locksport kan door iedereen beoefend worden en valt voor iedereen te leren. Echter heb je het niet zomaar onder de knie.  Om de lockpick methodes onder de knie te krijgen kun je het beste YouTube video’s bekijken zodat je de technieken en werking kunt bekijken. 

Hoe kun je leren lockpicken en waar haal je het makkelijkst de informatie met nieuwe technieken vandaan? Het is handig om een lockpick setje met simpel oefenslot aan te schaffen wil je de locksport echt onder de knie krijgen. 

https://www.amazon.com/slp/lock-pick-kit/m9tq5vyp5w2g574