HN  web solutions
Image default
Alarmsysteem

Sneller en effectiever dan het lockpicken van sloten

Om een slot te openen gebruiken de meeste mensen gewoon een sleutel maar er zijn ook mensen die het juist leuk vinden om een sleutel te verliezen. Dit geeft ze namelijk de mogelijkheid om hun hobby uit te oefenen namelijk lockpicken.

Wat is lockpicken?

Lockpicken is een manier om sloten te kunnen openen zonder dat je daarbij een sleutel nodig hebt en zonder dat je hiermee schade toebrengt aan het slot. Het is een erg interessante hobby omdat het in tegenstelling tot wat veel mensen denken het erg lastig is. Mensen vergelijken het ook wel met het oplossen van een 3D puzzel maar dan zonder dat je kunt zien wat je doet. Het gaat allemaal volledig op de tast en via het sleutelgat.

Dit doen ze door middel van speciale lockpick setjes te gebruiken waarmee ze door het sleutelgat de pinnen kunnen aanvoelen en bewegen. Dit gereedschap noemt men ook wel lockpicks en zijn online te bestellen. Het is gewoon toegestaan om dit in Nederland beoefenen zolang je altijd toestemming hebt van de eigenaar van het slot om het te lockpicken. Het is wel belangrijk om te zeggen dat lockpicking het niet altijd makkelijker maakt.

Volgens lockpickers zijn er veel andere manieren om sloten te openen die sneller en effectiever zijn dan lockpicking. Lockpicking is niet een praktisch hulpmiddel om sloten snel te openen het is echter een sport om jezelf in de bekwamen en om jezelf constant in te verbeteren.

https://www.hnwebsolutions.nl/lockpick-sport/