HN  web solutions
Image default
Woning en Tuin

Sloten met SKG3 keurmerk

Een inbreker kan vaak binnen 30 seconden bij jou naar binnen komen. Dit doen ze door middel van het slot van je voordeur te forceren. Vaak zijn dit oude en versleten sloten waar een inbreker binnen een minuut doorheen kan komen. Je hebt namelijk betere sloten nodig om een inbreker goed buiten te houden. Slotenmaker Alkmaar kan hiervoor zorgen en heeft veel sloten met een SKG3 keurmerk. Dit betekent dat ze zwaar weerstand bieden tegen inbrekers en dit is natuurlijk altijd handig. Daarnaast duurt het voor een inbreker meer dan 5 minuten om een SKG3 slot te doorbreken. Dit is vaak te lang voor een inbreker en vaak haakt die af omdat hij te bang is om gepakt te worden. Slotenmaker Alkmaar kan je ook goed helpen met het onderhoud van de sloten en zorgt ervoor dat alles in orde is. Zo raken sloten minder snel versleten en kan je er ook voor zorgen dat ze niet defect raken. Ook kan je er op deze manier voor zorgen dat je een slot neemt met een meerpuntssluiting. Dit zorgt ervoor dat je de deur op meerdere plekken kan beveiligen. Op deze manier wordt het heel moeilijk voor een inbreker om naar binnen te komen. Ook kan Slotenmaker Alkmaar het onderhoud doen van de sloten en ervoor zorgen dat ze hun werking blijven houden.

 

Slotenmaker zoeken

Als je een slotenmaker nodig hebt moet je goed kijken naar de verschillende aanbieders. Zo heb je veel keuze op het internet en moet je goed kijken naar de opties die je hebt. Kijk eerst goed of een slotenmaker niet malafide is en je probeert op te lichten. Het kan namelijk zo zijn dat een slotenmaker niet eerlijk werkt en je zelfs slechte sloten verkoopt. Kijk goed of een slotenmaker erkend is en kijk bijvoorbeeld naar de PKVW erkenning. Op deze manier kun je zien of een slotenmaker te vertrouwen is of juist niet. Ook kan je op deze manier zien of een slotenmaker ervaring heeft op het gebied van sloten. Slotenmaker Schagen is erkend en kan je ook met veel ervaring helpen met je probleem. Zelfs voor problemen met je kluis kan je hier terecht en kunnen ze voor jou je kluis openen.

 

Inbrekers afschrikken

Ook kan je op andere manieren ervoor zorgen dat een inbreker niet jouw huis uitkiest. Zorg bijvoorbeeld voor een alarm, met dit kan je een inbreker goed afschrikken. Ook met camera’s rondom je huis schrikt een inbreker, dit komt doordat ze niet graag in beeld zijn. Ook kan je de beelden van de camera zelf bekijken en kan je de live beelden zien op bijvoorbeeld je telefoon. De beelden kan je natuurlijk ook bewaren en kan je gebruiken als bewijs mocht er iets gebeuren rond je huis. Een camerasysteem kan vaak behoorlijk duur zijn, echter is het vaak wel de moeite waard.