HN  web solutions
Image default
Bedrijven

Wat je moet weten als je een website laat maken?

Laat jij voor het eerst een website maken? Dan kan een goede webdesigner vinden lastig zijn. Daarom is het ten eerste heel belangrijk dat je zelf weet waar een website aan moet voldoen. Check daarom de punten die jij belangrijk vindt.

Waarom wil je een website?

Wat is de reden dat je een website wil? Dat klinkt misschien vreemd, want welke ondernemer heeft nu geen website? Maar, toch is het een goede vraag. Er bestaan zelfs, al is het steeds meer zeldzaam, bedrijven zonder website.

Dit zijn veelal bedrijven die met een offline continue stroom aan klanten. Denk aan bijvoorbeeld aan een Afhaalcentrum voor Chinees eten. Vooral omdat het al jaren in de buurt is en het eten er goed is, hebben zij voldoende aanloop. Ze hebben veelal dan wel een flyer en mogelijk vind je die wel op het internet. Net als het adres.

Wat verwacht jij van een website?

Hoe duidelijker jij weet wat jij van een website verwacht, hoe beter een webdesigner dit kan waarmaken. Wil je producten online verkopen? Of wil je jouw diensten aan de man brengen? Bij diensten is het vaak van belang dat mensen met jouw contact opnemen. De uiteindelijke verkoop vindt dan vaak niet via de website plaatst.

Webdesigner

Hoe weet je nu of jij de juiste webdesigner hebt? Dat zie je aan diverse zaken. Wat het belangrijkste is, dat je afspraken kunt maken over acties om de resultaten te behalen die jij wilt. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat jij heel veel traffic naar jouw website haalt uit jouw social media. Dan is het op de website het belangrijkste dat voor een bezoeker aantrekkelijk is om de door jou gewenste actie op de website uit te voeren.

Nu kan een webdesigner geen garanties bieden qua conversie, maar ze kunnen wel aangeven wat ze doen, zodat jouw website conversie gericht is. Hoewel zij jou wellicht geen garantie kunnen geven op aantal bezoekers, kunnen zijn wel aangeven wat realistisch en haalbaar moet zijn.

Laatste tip: vraag ook naar hoe het gaat met websitebeheer en de kosten voor de provider en de domeinnaam.

https://webdesignkaart.nl/