HN  web solutions
Image default
Beauty en verzorging

Van Lennep Kliniek: voor de beste versie van jezelf!

Wil je rimpels voorkomen? Wellicht heb je al beginnende rimpels of stoor je je aan vervelende huidproblemen? Kom dan eens langs bij Van Lennep Kliniek! Wij zijn gevestigd in Den Haag en Oegstgeest. Onze cliënten komen uit de gehele regio. Van Katwijk tot Leiden, van Warmond tot Den Haag.

Een hecht team van ervaren cosmetisch artsen, huidspecialisten en huidtherapeuten staat voor je klaar. Of je nu advies wenst over een anti- rimpel behandeling of een eind wil maken aan je acne huid, kom eens langs voor goed advies. Dit is vrijblijvend en kosteloos.

 

Volle lippen

Als jij bijvoorbeeld lippen opvullen overweegt, is het volgende belangrijk om te weten. Het opvullen van lippen, ook wel lipvergroting genoemd, is een cosmetische ingreep met als doel mooie, volle lippen. Onze specialisten gebruiken hiervoor een veilige filler, bijvoorbeeld met hyaluronzuur. Het resultaat is hierdoor heel natuurlijk. Lip fillers zijn altijd van tijdelijke aard. Gemiddeld kun je er een periode van negen maanden tot een jaar van genieten. Vanzelfsprekend kun je daarna langskomen voor een nieuwe behandeling. Vroeger werden ook wel permanente fillers gebruikt, maar die zijn inmiddels, gelukkig, verboden. Overigens zijn er meerdere redenen om voor een lipvergroting te kiezen. We sommen ze voor je op:

  • ongelijke lippen meer in balans met elkaar brengen,
  • smalle lippen extra volume geven,
  • ouder wordende lippen (rimpels) opvullen,
  • een litteken op een lip bijwerken
  • rokerslijntjes bij de lippen behandelen.

Laserbehandeling

Een andere behandeling die bij Van Lennep Kliniek veelvuldig met geweldig resultaat wordt uitgevoerd, is de laserbehandeling. We gebruiken hiervoor een professionele, medische laser. Dit apparaat is uiterst veilig en efficiënt. We kunnen er onder meer striae en pigmentvlekken mee verminderen. Daarnaast is de lasertechniek effectief bij rosacea, couperose, acne littekens en rimpels. Je kunt een afspraak maken voor een laserbehandeling voor het gezicht of op andere plekken van het lichaam.

Tegenwoordig wordt laser ook toegepast voor een algemene huidverbetering. De laserbehandeling zorgt er in dit geval voor dat de opperhuid zich vernieuwt en dat er collageen wordt aangemaakt. Het gevolg is dat rimpeltjes en littekens minder zichtbaar zijn. Bijkomend effect is dat de huid er jonger en energieker uitziet. Overweeg jij een laserbehandeling? We nodigen je bij deze uit voor een eerste consult. Tijdens het kennismakingsgesprek worden al je vragen beantwoord, vanzelfsprekend helemaal vrijblijvend.

https://www.vanlennepkliniek.nl/