HN  web solutions
Image default
Vervoer en transport

Verkoop uw boot via de bootmakelaars van dit bedrijf

Wilt u bootmakelaars inschakelen voor de verkoop van uw oude boot of het kopen van een nieuwe boot? Dan helpt Jacks Marina u graag verder! Deze specialist verkoopt zelf boten, maar zorgt voor bemiddeling wanneer u uw boot wilt verkopen. Door hun jarenlange ervaring en expertise bent u bij hen in goede handen. Zij weten waar ze op moeten letten bij het kopen van een nieuwe boot, maar ook welke zaken geregeld moeten worden wanneer u zelf uw boot verkoopt. Ze geven u advies en denken graag met u mee.

Wilt u uw boot verkopen of een nieuwe boot kopen?

Jacks Marina is een van de bootmakelaars in Nederland die bootbemiddeling op maat aanbiedt. Dit betekent dat ze luisteren naar uw wensen en passend advies geven. Wanneer u zelf een boot wilt kopen, heeft u bij deze specialist keuze uit een ruim aanbod. Ze vertellen u graag alles over deze boten en kijken samen met u naar de gewenste grootte, het soort en merk. Ook wanneer u uw huidige boot wilt verkopen, bent u bij deze specialisten aan het juiste adres. Ze kopen namelijk regelmatig boten in die ze zelf weer in de verkoop aanbieden. Ze bieden u een eerlijke prijs voor uw boot. Daarnaast ontvangt u direct de betaling wanneer u de boot aflevert. Ditzelfde geldt voor het vrijwaringsbewijs.  

Neem contact op met deze specialist voor meer informatie

Wilt u de bootmakelaars van Jacks Marina inschakelen voor het verkopen van uw huidige boot of het kopen van een andere boot? Zij helpen u graag verder! Wanneer u contact met hen opneemt, kunt u uw wensen bespreken en de mogelijkheden doornemen. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wanneer u uw boot wilt verkopen, kunt u dit aangeven via het online contactformulier. Daarnaast is het mogelijk om telefonisch, via e-mail of via Whatsapp contact op te nemen. Bekijk dus direct hun website en start met de koop of verkoop van uw boot!

https://jacksmarina.nl/