HN  web solutions
Image default
Dienstverlening

Waar wordt Oracle Peoplesoft voor gebruikt?

Hoe heb jij alles geregeld binnen je bedrijf als het over bedrijfsprocessen gaat? Heb je wel eens gedacht aan Oracle Peoplesoft? Oracle Peoplesoft staat bekend als een ERP systeem wat veel wordt gebruikt in de praktijk. Maar het is wel een complex systeem. Veel organisaties maken er gebruik van en hebben vaak een complex en uiteenlopend IT landschap. Gelukkig kan er wat aan gedaan worden want met Oracle kun jij het beste uit je organisatie naar boven halen, als je maar weet hoe het werkt.

Processen binnen het bedrijf

Hoe is het bij jouw bedrijf geregeld? Je hebt misschien wel eens gedacht aan een data analytics gestuurde benadering, maar wat moet je ermee? Als de focus ligt op optimalisatie van de performance van je business bedrijven is dit een mooie stap waar je wat mee kunt doen. Als je namelijk business gerelateerde data hebt, zoals van bestellingen en over transacties, dan zorgen deze ervoor dat analyse en optimalisatie van je business impact mogelijk worden gemaakt. Als je kiest voor Tuuring dan kies je voor een specialist op dit gebied. Een holistisch beeld van je performance van kritische business processen en data analyseren, dit moet dan vertaald worden naar bruikbare en zinvolle inzichten. Ieder bedrijf wordt er beter van dus een goede keuze om er wat mee te doen.

Meer informatie

Het is goed om te weten dat de business workloads op zijn gebouwd uit verschillende applicaties die een workload weer kunnen ondersteunen. Maar het beheren wordt meestal gedaan met een silo aanpak. Dit wil zeggen dat diverse teams verantwoordelijk zijn voor afzonderlijke delen van een applicatie keten. Ze gebruik ook eigen oplossingen om de performance van een onderdeel van de keten te bewaken en ook om deze zo goed mogelijk te beheren. Echter zorgt dat vaak voor een beperking van een goede analyse en correlatie van data over het geheel. Het is daarom zinvol om hiermee aan de slag te gaan, zodat er data verzameld kan worden, maar ook genormaliseerd en geanalyseerd kan worden. Alle informatie kan dan vertaald worden naar bruikbare en zinvolle performance informatie, waar je wat mee kunt. Op deze manier krijg je inzicht in welke IT investering het beste rendement opleveren in business performance. Kom ook snel meer te weten over ons en kijk op More about Tuuring voor wat we voor jou kunnen betekenen.   

https://tuuring.com/nl/