HN  web solutions
Image default
Telefonie

Welk type telefoonhoesje is het beste voor jouw situatie?

Het kiezen van dé perfecte smarthonehoes voor jouw mobieltje kan best lastig zijn. Als je een hoesje voor telefoon gaat zoeken, valt je al snel op dat de opties haast eindeloos zijn. Of je nu Samsung A53 hoesjes zoekt of een fraaie hardcover voor een iPhone: hoe maak je de juiste keuze? Dit blog wil je met een aantal nuttige tips helpen om door het woud aan smartphonehoesjes de juiste beslissing te maken.

Kies altijd een case dat past bij jouw merk en type smartphone

Het belangrijkste aandachtspunt bij het vinden van een telefoonhoes die past bij jouw situatie, is een merk- en typeconform hoesje. Koop dus altijd een cover die speciaal ontworpen is voor jouw specifieke telefoontoestel. Dit is erg belangrijk, omdat de hoes dan perfect beschermt door de goede pasvorm. Maar van belang is ook dat de uitsparingen van de smartphonehoes dan op exact de goede plekken zitten. Daardoor kun je je camera, koptelefoon en oplader optimaal gebruiken en haal je alles uit je smartphone dat er in zit.

Ga je voor een hardcover- of softcover hoesje?

Een belangrijke keuzemogelijkheid bij het aankopen van een telefoonhoesje is verder een hardcover of softcover hoes. Beide hoesjessoorten hebben specifieke voordelen en nadelen. Fijn aan een hardcover telefoonhoesje is dat deze sterk zijn, robuust en een perfecte bescherming bieden tegen schade. Ook de lange levensduur van dit type hoesje is aantrekkelijk. Een nadeel van hardcover kan zijn dat dit hoesje minder prettig is als je hem in je broekzak bewaart. Softcover hebben als pre dat ze flexibel en soepel zijn. Ook zijn ze relatief voordelig qua aanschafprijs. De opbergruimte van deze hoesjes is vaak ook riant. Qua bescherming bieden ze vaak iets minder niveau dan de hardcover uitvoeringen.

Een geheel eigen hoesje voor je smartphone

Denk ten slotte na over het zelf ontwerpen van een hoesje. Dat kan tegenwoordig goedkoop en snel via online aanbieders. Deze hoesjes kosten iets meer, maar zijn wel gepersonaliseerd en daardoor volkomen uniek en erg stijlvol!

https://www.casimoda.nl/samsung/samsung-galaxy-a53-hoesjes/