HN  web solutions
Image default
Telefonie

3cx maakt op afstand werken makkelijk

Onder de gehoste telefoonsystemen is 3CX een van de meest bekende, die een grote functionaliteit en betrouwbaarheid biedt voor desktop- en mobiele apparaten en conventionele telefoons. De opkomst van werken op afstand betekent dat bedrijven op zoek zijn naar software om hen te helpen zo productief mogelijk te blijven terwijl hun werknemers in hun huiskamer, logeerkamer (als ze geluk hebben!) en keuken zitten, in plaats van op kantoor. Cloud-gebaseerde telefoonsoftware en -systemen zijn een belangrijk element van deze technologie.

Maar wat is 3CX en kan het uw bedrijf echt helpen?

3CX is een open standaard, op software gebaseerd telefoonsysteem gebaseerd op de SIP-standaard. Het werkt met een reeks van telefoon hardware en beschikt ook over webbrowser gebaseerde extensies en mobiele apps. Een groot voordeel is dat de software zelf kan worden gehost op een externe server of op een lokale server, of beide voor extra veerkracht. Het wordt vaak beschouwd als een grote IP PBX voor kleine en groeiende bedrijven vanwege de kostenefficiëntie en flexibiliteit.

Hoe stel je 3CX in?

Om te beginnen neem je contact op met de professionals van NuCall want je hebt een 3CX-licentie nodig (om 3CX te ontgrendelen) en een SIP Trunk (om het aan te sluiten op het traditionele telefoonnetwerk). Daarnaast heb je een internetverbinding nodig om 3CX via een browser te downloaden. Om te kunnen bellen heb je een licentie nodig en om je 3CX telefooncentrale aan te sluiten op uw VoIP-serviceprovider heb je een SIP Trunk nodig om deze taak uit te voeren.

Geschikt voor elk device

3CX is beschikbaar voor desktops, tablets en mobiele telefoons. Om 3CX op uw mobiele telefoon te gebruiken, kunt u de 3CX-app gratis downloaden. Met de app bent u nog steeds verbonden met de infrastructuur van uw bedrijf en kunt u uw kantoorcommunicatie overal mee naartoe nemen. 3CX ondersteunt ook een aantal SIP-telefoons en handsets.

Waarom zou je voor 3cx kiezen?

Omdat het altijd anders kan, maar  ook makkelijker, slimmer en vooral in deze onzekere tijden, goedkoper. Binnen een dag is er een oplossing waarmee efficiëntere communicatie bewerkstelligt. En het biedt de mogelijkheid om altijd en overal te kunnen werken op elk device.