HN  web solutions
Image default
Vakantie

Glamping Provence-Alpes-Côte d’Azur

Wat krijg je als je het populairste vakantieland combineert met dé trend in vakantiereizen? Precies, glamping in Frankrijk.

De vraag is niet óf je in Frankrijk wilt genieten van de glamping, maar wáár in Frankrijk. Eén regio waar je altijd goed terecht kunt voor een fijne vakantie is de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur (PACA). Deze regio biedt alles wat je maar kunt verlangen van een vakantie in Frankrijk.

Wijnen, wijnen, wijnen

Een (glamping)vakantie in Frankrijk zonder bezoekje aan een wijngaard is ondenkbaar. Provence-Alpes-Côte d’Azur telt meer dan genoeg wijngaarden om meer dan één vakantie aan te wijden.

Pure romantiek

Ben je op zoek naar romantiek? Ook dan is glamping in Provence-Alpes-Côte d’Azur een goed idee. Pittoreske historische dorpjes nodigen uit tot flaneren en een goed gesprek op het terras. De eindeloze lavendelvelden vullen de lucht met een heerlijke geur en de kust is goed voor eindeloze strandwandelingen.

Perfect klimaat

De regio Provence-Alpes-Côte d’Azur is beroemd voor het heerlijke klimaat. Veel zonuren en altijd lekker warm. Dat maakt PACA tot een perfecte vakantiebestemming.

Avontuur en rust

De regio biedt iedereen de vakantie van zijn of haar dromen. Ga lekker voor een actieve vakantie en verken de omgeving tijdens een wandeling of fietstocht. Geniet van zon, zee en strand. Of snuif cultuur in de bekende steden Marseille, Avignon, Nice en Cannes.

Grote keuze aan luxe kampeermogelijkheden

Als je vakantie viert in een regio met heerlijk weer, zou je wel gek zijn om jezelf op te sluiten in een hotelkamer. Ga lekker luxe kamperen. Want vanuit je luxe kampeeraccommodatie kun je maximaal kunt genieten van het klimaat. De regio Provence-Alpes-Côte d’Azur telt verschillende  glamping mogelijkheden.

Welke glamping je ook kiest, je verblijft altijd in een een luxe accommodatie, welke van alle gemakken is voorzien. Heerlijke bedden, meubilair en een eigen keukentje (met koelkast). Uiteraard is je glamping voorzien van elektra. Maar het allerbelangrijkste: je hebt alle ruimte om heerlijk je eigen vakantie te kunnen vieren. En aangezien jouw glamping-accommodatie deel uitmaakt van één van de betere familiecampings in Provence-Alpes-Côte d’Azur kun je ook gebruik maken van een groot aantal faciliteiten.

Kijk op www.glampings.com voor het aanbod in deze prachtige Franse regio en boek direct je volgende vakantie.