HN  web solutions
Image default
Vakantie

Een vakantieland in een notendop

Je rijdt er zo in een ochtendje naar toe en waant je in een andere wereld. Een wereld waar men je met open armen ontvangt om je te laten genieten van de mooiste bergen, de rustigste riviertjes, de leukste stadjes en de stoerste burchten. Luxemburg mag dan wel klein van oppervlakte zijn, het is groots als vakantieland.

Middeleeuwen

Altijd een hit wanneer je kinderen hebt: de vele kastelen. Soms is het een ruine, soms is het kasteel gerenoveerd met een stoere eikenhouten tafel. Maar bijna altijd valt er wel een harnas of een zwaard te ontdekken.

Bier

Bierliefhebber? Bezoek dan de bierbrouwerij in Diekirch of Bitburg (Bitte, ein Bit)

Shoppen

Wanneer je zin hebt om te shoppen kun je terecht op één van de vele toeristenmarktjes. Trek echter zeker ook een dag uit voor Luxemburg Stad. Daar vindt je alle grote merken zij-aan-zij met specialistische winkeltjes waar je alleen ambachtelijke waar kunt vinden. Tussendoor geniet je op een van de vele terrasjes van een welverdiende pauze.

Natuur

En dan is er natuurlijk nog de natuur. De ruige rotswanden, de uitgestrekte bossen. Dankzij een zeer goed onderhouden netwerk aan fiets- en wandelpaden staat niets jouw wanderlust in de weg. Ontdek Luxemburg

Kamperen in luxe

Kamperen niets voor jou? Ok, op een half leeggelopen luchtbedje liggen te vernikkelen in een lekkend tentje is niet voor iedereen het summum van genieten, zelfs niet in je comfortabele Beeren heren ondergoed. Voor ons ook niet. Daarom doen wij aan glamorous camping (glamping) in Oostenrijk. Onze tenten zijn ruim opgezet en zijn van alle gemakken voorzien. Je hebt een makkelijke tafel waar je in alle rust kunt eten. De tenten zijn voorzien van prima bedden en je hebt de beschikking over eigen keuken én sanitair. Je hebt alle luxe van een hotelkamer, terwijl je wel het vrije “tentgevoel” ervaart. Kamperen zal nooit meer hetzelfde zijn.

We zijn ook erg selectief: je kunt erop rekenen dat onze glampingtenten alleen te vinden zijn op de beste campings van Luxemburg. Mocht je iets nóg dichter bij huis zoeken dan kunnen we je glamping Nederland zeker aanraden.

 

https://glampings.nl/glamping-luxemburg