HN  web solutions
Image default
Vakantie

Ben jij opzoek naar een weekendhuisje in de Ardennen?

Is het weer eens tijd om je te treffen met je vriendengroep? Altijd lastig wat je dan gaat doen. Wij hebben leuke huisjes om een weekendje in de Ardennen te overnachten. Denk jij bij de Ardennen gelijk aan outdoor en vies worden, dit is niet het enige wat de Ardennen te bieden heeft. Onze huisjes zijn zo ingericht dat degene die niet zo sportief is en wil ontspannen met een boek het ook prima naar zijn zin heeft. In verschillende huisjes vind je een luxe badkamer, maar ook voor de kleine budgetten bieden wij verschillende mogelijkheden aan.

Wat de Ardennen te bieden heeft.

Groot, klein, jong en oud voor iedereen is er in de Ardennen genoeg te beleven. Houd jij van buitensport dan is dit een paradijs! Kanoën, mountainbike en verschillende bedrijven die een hele expeditie aanbieden vind je in de Ardennen. Denk je meer aan een familie-uitje dan is dit ook geen probleem. Een avontuurlijke puzzeltocht, een heerlijke wandeling en zelfs een dagje Spa biedt de Ardennen ook. Daarnaast zijn er nog gezellige restaurants die heerlijk bourgondisch eten aanbieden, want koken dat kunnen de Belgen wel!

Hoe je bij ons kunt boeken en wat wij jou kunnen aanbieden.

Boeken gaat heel eenvoudig via onze website, hier kun je door de verschillende huisje scrollen die wij aanbieden. Ook kun je hier al aangeven wat voor jou belangrijk is. Wil heel graag basic op vakantie zonder alle luxe dan kun je dit aangeven. Ben jij eerder van luxe en wil je een zwembad, jacuzzi en een sauna? Ook deze mogelijkheid hebben wij in ons assortiment. In welke omgeving het huisje staat kun je ook kiezen en daarbij voor de echte luxepaardjes onder ons is er nog een mogelijkheid om een eigen tennisbaan te reserveren.