HN  web solutions
Image default
Onderwijs

Wij weten waar u terecht kunt voor een spoedcursus!

Vakantie Engels is anders dan technisch Engels. Een paar woorden Spaans spreken, is niet voldoende om een presentatie te geven aan Spaanstalige klanten. Werkt u in de financiële sector en doet u zaken met Duitse partners? Vaktermen als vermögenswerte, zahlungsfähigkeit en innergemeinschaftlich dient u te begrijpen én gebruiken. Wat we eigenlijk zeggen, is het volgende. Moet u, op zakelijke vlak, regelmatig in een andere taal communiceren? Schrijf u in voor een professionele taaltraining op maat zodat u de taal binnenkort perfect beheerst.

The Square Mile is een taalinstituut Amsterdam en omgeving dat hoog aangeschreven staat. Naast eerder genoemde talen, worden er trainingen Italiaans, Chinees en Arabisch gegeven. De lessen vinden vaak klassikaal plaats, in een van de vestigingen van The Square Mile. Soms gaat het om een individuele opleiding bij het bedrijf zelf; we spreken dan van in company. Een andere – momenteel erg  populaire – optie is online. Dit betekent dat de volledige cursus via beeldbellen plaatsvindt. Programma’s die voor een taaltraining Nederlands, Portugees en Frans gebruikt worden, zijn in veel gevallen MS Teams en Zoom. We lichten beide kort toe.

Teams is een door Microsoft ontwikkeld samenwerkings- en communicatieplatform met als belangrijkste tools:

  • chat;
  • videoconferentie;
  • bestandsopslag (gedeelde bestanden);
  • integratie van applicaties.

Het programma bestaat sinds maart 2017 en sluit volledig aan op andere Microsoft programma’s. Teams is voor veel bedrijven een betrouwbare telefooncentrale. Binnen Teams kan iemand bellen en gebeld worden op een vast telefoonnummer. Aanvullende functies zijn: doorverbinden, doorschakelen, voicemail en callcenter.

Zoom – voluit Zoom Video Communications – is een Amerikaans platform dat zich volledig richt op videoconferentie. De firma bestaat sinds 2011, maar heette toen nog Saasbee Inc. Na een jaar werd de naam veranderd in Zoom. In de beginperiode konden maximaal 15 deelnemers via beeld en geluid met elkaar verbonden worden. Zoom is enorm gegroeid sinds de corona pandemie. In 2020 en 2021 gingen commerciële bedrijven, overheden, scholen en andere instellingen wereldwijd op dagelijkse basis Zoom inzetten. Veel van die organisaties doen dat nu nog steeds.

https://www.thesquaremile.nl