HN  web solutions
Image default
Tweewielers

Een allround fietsenwinkel in Wijchen, nabij Nijmegen

Bent u op zoek naar een fietsenwinkel in de buurt van Nijmegen waar u terecht kunt voor onderhoud aan uw fiets? Of is het tijd om uw huidige fiets te vervangen voor een nieuw exemplaar? In beide gevallen gaat u langs bij Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen. Deze fietsenwinkel nabij Nijmegen is een ware allround fietsenwinkel waar u terecht kunt voor onderhoud aan uw fiets én het kopen van een nieuwe of tweedehands fiets. U vindt hier fietsen en fietsaccessoires in allerlei soorten en van allerlei merken. Ga gauw eens langs!

Een nieuwe A-merk fiets kopen

Wilt u verzekerd zijn van een goede fiets tegen een scherpe prijs? Ga dan voor een van de vele A-merk fietsen uit het assortiment van deze fietsenwinkel in Wijchen, in de buurt van Nijmegen. De populaire merken Batavus en Gazelle vindt u hier, maar ook Cortina en Union. Niet alleen uit merken heeft u een ruime keus, u kiest namelijk ook uit een grote verscheidenheid aan modellen. Gaat u voor een stadsfiets die uitermate geschikt is voor de dagelijkse fietstochten naar werk, of kiest u voor een populaire elektrische fiets waarmee u gemakkelijk vele kilometers aflegt? Aan u de keuze! Om uw fiets helemaal rijklaar te maken heeft u bij deze fietsenwinkel in Wijchen ook nog eens keuze uit verschillende accessoires, zoals fietstassen en sloten.

Uw huidige fiets repareren

Is uw fiets kapot en wilt u deze graag laten repareren? Ook dit is geen probleem bij Mari van Rens Tweewielerspecialist, dé allround fietsenwinkel in Wijchen, nabij Nijmegen. Ze komen uw fiets bij u thuis ophalen indien u niet in de mogelijkheid bent om deze te brengen, en repareren uw fiets in een mum van tijd op hun eigen werkplaats. Mocht uw fiets niet meer te repareren zijn en u momenteel geen budget hebben voor een splinternieuwe A-merk fiets, kunt u bij deze fietsenwinkel vlak bij Nijmegen ook een uitstekende tweedehands fiets kopen.

Bezoek de winkel of neem telefonisch contact met ze op

Of u nu een nieuwe of tweedehands fiets wilt uitzoeken of uw huidige fiets een reparatie behoeft, de deur van deze fietsenwinkel in Wijchen, nabij Nijmegen, staat voor u open. Ga gerust eens langs of neem telefonisch contact met ze op voor specifieke vragen.  

https://marivanrens.nl/