HN  web solutions
Image default
Tweewielers

Een Urban Arrow bakfiets is een duurzame keuze

Wanneer u op zoek bent naar een duurzame vervanging van uw auto, graag sneller ergens wilt zijn dan met de normale fiets én toch meer mee wilt nemen of uw kinderen graag wilt vervoeren? Dan is het bestellen van een Urban Arrow bakfiets in de webshop van Fietskar.nl een goed idee. Deze specialist is een officiële dealer van dit hoogwaardige merk en wanneer u vandaag bestelt, fiets u morgen al op uw nieuwe bakfiets. Het doel van de Urban Arrow bakfietsen is om minder overbelasting van de straten te veroorzaken, luchtvervuiling tegen te gaan door elektrisch te rijden en het laadvermogen van een auto met het gemak van een elektrische fiets te combineren. En dat is gelukt! De Urban Arrow is een duurzame keuze en is schoon, veilig, stijlvol en ook nog eens er snel. Wat wilt u nog meer? Bekijk direct het uitgebreide aanbod in de webshop van de specialist Fietskar.nl.

Waarom u kiest voor deze specialist om uw bakfiets te bestellen

De specialist Fietskar.nl is een ervaren specialist en heeft inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van fietskarren. Koop de Urban Arrow Bakfiets in Hilversum in de winkel van deze expert of bestel hem eenvoudig online. Je profiteert hoe dan ook van de beste service en uitstekend advies. Ze hanteren een persoonlijke benadering en luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften. Bij de aankoop van een bakfiets of andere fietskar via de webshop, krijgt u deze zo snel mogelijk geleverd.

Neem contact op met de specialisten van dit bedrijf

Het is door de verschillende mogelijkheden die u heeft bij het samenstellen van een Urban Arrow bakfiets niet heel gek dat u graag advies ontvangt over een model en de accessoires. Zowel telefonisch als in de winkel in Hilversum staan de medewerkers daarom graag voor u klaar. Telefonisch is het bedrijf vijf dagen in de week bereikbaar gedurende de openingstijden van de fysieke winkel.

https://www.fietskar.nl