HN  web solutions
Image default
Tweewielers

Bij deze fietsenwinkel in de buurt van Schagen krijgt u persoonlijke hulp

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Of woont u in de buurt van Schagen en wilt u graag naar een fietsenwinkel voor goed advies op maat? Dan moet u bij Frank van Fietsen van Graas zijn. Bij deze specialist vindt u niet alleen een ruime collectie met standaard fietsen, maar u heeft ook de mogelijkheid om de beste e-bikes te kopen én te testen! Daarnaast is er ook een zeer grote collectie met jeugd- en stadsfietsen, perfect als uw zoon of dochter naar de middelbare school gaat en dus een goede fiets nodig heeft. Frank staat voor u klaar en beantwoord graag al uw vragen als u vanuit Schagen en omgeving naar zijn fietsenwinkel gaat.

In de moderne werkplaats worden alle mogelijke werkzaamheden uitgevoerd

Heeft u voor uw fiets nog onderdelen of accessoires nodig? Of heeft uw e-bike een grondig onderhoud nodig? Dan heet Frank u ook graag welkom in zijn moderne werkplaats! Hier kunt u terecht voor het laten vervangen van een lekke band of voor het installeren van nieuwe software op uw e-bike. De fietsenwinkel in de buurt van Schagen is bovendien ook dé plaats om uw fiets om te laten bouwen als u iets minder mobiel wordt. Wilt u bijvoorbeeld uw gewone fiets niet kwijt, maar zou een elektrische aandrijving wel prettig zijn? Of voelt u zich niet meer zeker op een tweewieler en wilt u de fiets laten ombouwen? Ook dan staat Frank voor u klaar.

Breng een bezoek aan de winkel of stel uw vragen

Dus ongeacht of u nu op zoek bent naar een nieuwe fiets of juist uw huidige fiets wilt laten verbeteren, bij fietsenwinkel Fietsen van Graas in ’t Zand nabij Schagen bent u altijd welkom voor alle diensten met betrekking tot fietsen. Op de website heeft u bovendien ook de mogelijkheid om al uw vragen te stellen via het contactformulier.

https://rijwielhandelvangraas.nl/