HN  web solutions
Image default
Woning en Tuin

Een eiken salontafel: sieraad voor je woonkamer

Je staat er eigenlijk niet zo vaak bij stil, maar de salontafel is een beeldbepalend meubelstuk in je woonkamer. De salontafel is niet slechts de plek waar je hapjes en drankjes plaatst voor een gezellige avond. Je salontafol is niet slechts een podium voor bloemen, planten of kaarsen. het is een sfeermaker op zichzelf. Ga maar na: de salontafel staat letterlijk in het centrum van de aandacht. De hele tijd.

Misschien dat je in je studententijd een paar bierkratjes had met een oude deur erop. In een gedeeld studentenhuis, waar je als het goed is maar een paar jaar blijft kan dat prima. Maar wanneer je de volgende stap in je wooncarrière zet wil je behalve functionaliteit ook een beetje genieten van mooie dingen en een prettige sfeer.

Eiken salontafels: natuurlijk veelzijdig

Bij tafels99.nl zijn we groot fan van eikenhout. Eikenhout is een natuurlijk materiaal dat rust en sfeer brengt in elke ruimte en elk interieur. Er zijn maar weinig materialen die zo veelzijdig zijn als eikenhout. Een eiken salontafel past in alle interieurstijlen: van landelijk en klassiek tot modern of industrieel.

Je kunt zelfs stijlen speels met elkaar combineren, bijvoorbeeld door een metalen onderstel te combineren met een eikenhouten boomstam-tafelblad. De Birmingham is hiervan een mooi voorbeeld. Het tafelblad voelt authentiek en tijdloos aan, terwijl de zware tafelpoten verwijzen naar industrial design. Een echte blikvanger, die nog eens verrassend betaalbaar is ook!

Eiken salontafel op maat

Zie je jouw perfecte eiken salontafel niet terug op onze site? Zou je wel dat éne tafelblad willen, maar dan liever met andere poten? Of zijn de afmetingen niet helemaal naar je zin? Dan hebben we goed nieuws voor je: 99tafels.nl maakt ook tafels op maat. Alle combinaties en afmetingen zijn mogelijk, je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het leveren. Neem vandaag nog contact met ons op en daag ons uit!

https://www.tafels99.nl/