HN  web solutions
Image default
Toerisme

Groepsaccommodatie Twente

Denk jij bij de term “groepsaccommodatie” aan jeugdherbergen, verstopte doucheputjes en gedeelde keukens die niet al te schoon zijn? Dan heb je de groepsaccommodaties in Twente nog niet gezien. In Twente wordt je gehuisvest “op stand”. Want zeg nou zelf, dat je met meer personen bent, betekent toch niet dat je in een slaapzaal terecht wilt komen?

Er zijn groepsaccommodaties voor groepen van vier personen, voor groepen van driehonderd mensen en alles er tussen in.

Soorten groepsaccommodatie in Twente

De Twentse gastvrijheid is beroemd. Dat dit terecht is, zul je snel merken wanneer je een van de groepsaccommodaties boekt. Welke accommodatie je ook boekt, de gastheer of –vrouw zal je met open armen verwelkomen en kan je volledig ontzorgen. Waar wil jij verblijven?

Een mooie lodge voor 12 personen aan het water? Een oude Saksische boerderij, met een fijne landelijke inrichting waar je met zijn 11-en terecht kunt? Of toch liever een mooi landhuis? Wat te denken van de oude basisschool uit Lattrop, waar de klaslokalen zijn omgebouwd tot slaapkamers, zodat je er met 21 mensen een fijn familieweekend kunt beleven?

Oud, maar niet ouderwets

Veel van de groepsaccommodaties zijn gevestigd in oude, monumentale panden. Deze gebouwen ademen nog echt de sfeer van vroeger. Daardoor kom je helemaal tot rust. Maar oud betekent absoluut niet ouderwets. De inrichting is van de hoogste kwaliteit. Goed, in sommige accommodaties slaap je nog lekker nostaligisch in de bedstee, maar daar ligt dan wel een kwalitatief matras in. En geloof me, als je ooit in de bedstee geslapen hebt, zou je dat altijd wel willen.

Boek vandaag

Staat er een mooie reünie op stapel, een familiedag of een andere groepsactiviteit? Boek dan vandaag nog je groepsaccommodatie in het gastvrije en fijne Twente. De Tukkers verwelkomen je graag.

https://www.visittwente.nl/