HN  web solutions
Image default
Bedrijven

Het is heerlijk shoppen op deens.nl!

Of het nu gaat om een Urban Cotton wandkleed, een douchegordijn, keukenaccessoires of tuinmeubelen: het is heerlijk shoppen op deens.nl!

Een lamp in de living, de slaapkamer en de werkruimte in huis kan wonderen doen qua licht én sfeer. In de lampencollectie van Deens zitten allerlei modellen:

  • hanglampen;
  • staande lampen;
  • muurlampen;
  • bedlampen;
  • tafellampen;
  • buitenlampen.

Heb je een lamp waarvan de voet nog prima in orde is, maar de kap eigenlijk niet meer? Lampenkappen te over bij deens.nl.

We beschrijven er twee en trappen af met een cilindervormig ontwerp van het House Doctor label. De moderne kap is gemaakt van grijs / bruin jute. Hij is 38 cm hoog. De diameter is 24 cm. De ontwerpers hebben dit exemplaar de naam MED meegegeven. De uitstraling is eigentijds basic. Op deens.nl staat een foto van de losse kap en van de kap op een glazen voet. Die combi van glas en jute is origineel en kunnen we zeker aanraden.

Een tweede lampenkap-tip die we geven, is het bruine design van papiertouw. Zowel de diameter- als de hoogtemaat van de Madam Stolz-kap is 38 cm. Heb jij je woning ingericht met meubels en accessoires in naturel tinten? Een lamp met deze kap erop past daar perfect bij. De kap ademt een en al gezelligheid en warmte uit.

Behang en meubels verkoopt Deens trouwens ook. Creative Lab Amsterdam behangrollen en -cirkels zijn op voorraad, dus je kunt een en ander deze week al in huis hebben.

Het meubelassortiment van deens.nl bestaat uit stoelen, tafels en kasten. Aanvullend noemen we trolleys, banken, poefen en krukjes. Om volledig te zijn melden we kamerschermen, kledingrekken en zitzakken. Nu zijn er ook items die niet in deze categorieën passen. Denk aan een droogrek, schoenenrek en schommel. Ja een schommel, hoe leuk om er een in huis of in de tuin te hebben! Het gaat in dit geval om een Madam Stolz schommel gemaakt van bamboe. De hengsels en het zitje zijn bijzonder stevig. Zijn de kids uit geschommeld, dan kun jij zelf ook even heerlijk heen en weer zwaaien.

https://www.deens.nl/nl/merken/urban-cotton-amsterdam/