HN  web solutions
Image default
Bedrijven

Kies het mooiste design voor de poorten op uw oprit

Zoekt u naar poorten voor de oprit? Uiteraard wilt u dan wel een design dat past bij uw huis en tuin. En ook aan de stevigheid stelt u eisen. Het is wel belangrijk dat er materiaal wordt gebruikt dat niet slijt of roest en lang meegaat. Bovendien moet de poort de functionaliteit hebben die u voor ogen heeft. Waar vindt u dat? Poortland helpt u graag met het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van een mooie, stevige en handige tuinpoort. Lees nu verder voor meer informatie.

Poorten voor de oprit

Wilt u een nieuwe poort? Het leuke is dat u het ontwerp en het gebruik van materialen voor een groot gedeelte zelf kunt kiezen. Dat is de beste manier om de poort te krijgen die past bij u en uw woning. Hier leest u waar u op kunt letten. Welke materialen heeft u voor ogen? En welke functionaliteit moet de poort hebben?

Een technisch hoogstandje

In een moderne tuinpoort kan allerlei technologie worden ingebouwd. Die maakt het mogelijk om, bijvoorbeeld de poort op afstand te openen en sluiten. Dat is erg handig als u vaak met de auto de oprit oprijdt of de poorten dagelijks open en dicht wilt zetten. Communicatie met bezoekers is ook een veelgevraagde functionaliteit. Hiervoor zijn er meerdere mogelijkheden. Met een parlofoon of videofoon kunt u uw bezoekers spreken en zien. Welke functies wilt u gebruiken?

Een geschikt en mooi materiaal voor uw poort

Poorten voor de oprit moeten stevig zijn. Dat is niet alleen veiliger, maar ook handig om wind, regen en kou te trotseren. Metalen als staal en aluminium zijn daarvoor populaire keuzes zijn. Deze materialen kunnen zo behandeld worden, dat ze decennialang mee kunnen. Ze zijn bovendien makkelijk om mee te werken, wat veel vrijheid geeft op het gebied van design. Naast metaal is ook massief hout is een geliefde keuze. Goed hout heeft een prachtige klassieke uitstraling. Welk materiaal of combinatie van materialen, spreekt u het meest aan?