HN  web solutions
Image default
Bedrijven

Tijd bijhouden van uw personeel?

Als u een bedrijf heeft waarbij een aantal mensen in dienst zijn, dan is het uiteraard fijn als u alles qua administratie in orde hebt. Mocht het zo zijn dat u namelijk een aantal werknemers hebt die thuiswerken, dan kan het natuurlijk fijn zijn om bij te kunnen houden hoeveel de werknemers daadwerkelijk gewerkt hebben. Tegenwoordig wordt dit probleem een stuk gemakkelijker gemaakt door middel van time tracking apps. Met het gebruik van zulke applicaties maakt het voor hun werkgever het een stuk makkelijker om precies bij te houden hoeveel de desbetreffende werknemer dan ook gewerkt heeft.

Verschillende soorten time tracking apps

Hoewel u natuurlijk op het woord van uw werknemers kunt vertrouwen, kan het best zijn dat u liever wat extra zekerheid hebt. U kunt Natuurlijk vragen aan uw werknemers om gebruik te maken van stopwatch functies, waardoor zij hun aantal gewerkte uren dan ook op papier krijgen. Daarentegen kunt u ook gebruik maken van time tracking apps als Keeping. Bedrijven zoals Keeping bieden namelijk een service aan waarbij u uw gewerkte tijd mee kunt noteren. Het werkt ongeveer als een lopende stopwatch waarbij dus uw tijd gemeten wordt en tevens ook kunt u erbij vermelden wat de specifieke taak was waar u aan gewerkt had.

Beter dan Excel?

Over het algemeen wordt bij de meeste werknemers gebruik gemaakt van een Excel sheet als het gaat om time tracking. Hoewel dit zeker werkt op het gebied van tijd bijhouden, zijn dat een aantal time tracking applicaties daarentegen steeds specifieker ten opzichte van een Excel worksheet. Dit komt omdat een Excel worksheet zelf nog ingevuld moet worden, daarentegen zullen time tracking apps al steeds beter geoptimaliseerd zijn waardoor het meetings proces makkelijker gemaakt is. Het voordeel van zulke applicaties is dat u in het begin het product sowieso kan proberen zonder enige kosten. Mocht u na het testproces dan juist geïnteresseerd zijn, dan kunt u vaak een abonnement aanschaffen.

https://keeping.nl/time-tracker